marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

HONOR 90 in HONOR 90 Lite prihajajo na evropski trg


20.06.2023
Objavil: Dare Gliha

Po izjemni seriji Magic, ki so jo v podjetju HONOR predstavili v začetku tega leta, napovedujejo lansiranje telefonov HONOR 90 in HONOR 90 Lite, ki sta bila za kitajski trg uradno predstavljena prejšnji mesec, evropsko premiero pa bosta doživela 6. julija v Parizu.

Na HONOR-ju se z navdušenjem pripravljajo na njihovo prvo lastno predstavitev novih telefonov serije HONOR 90. Glede na lastnosti telefona, ki so bile napovedane ob kitajski predstavitvi, lahko to serijo naprav HONOR uvrstimo v višji srednji cenovni razred, ki je sicer na trgu izjemno dobro sprejeta. Prihajajoča serija HONOR 90 bo bistvena nagradnja v primerjavi s serijo telefonov HONOR 80, fotografije razkrivajo tudi evolucijo v samem dizajnu. Na HONOR-ju je govora o impresivnih specifikacijah in inovativnih funkcijah, zaradi katerih bi lahko nova telefona spremenila pravila igre na trgu srednjega razreda. Zdi se, kot da bi si HONOR dobro ogledal "običajne" pametne telefone, se nasmehnil in rekel: "Mi lahko naredimo veliko bolje." Ne glede na to, ali gre za privlačen dizajn, kamero z umetno inteligenco ali presenetljivo hitro delovanje, želijo telefoni serije HONOR 90 dokazati, da srednji razred ne pomeni več povprečja.

Globalne različice teh modelov se ne bodo bistveno razlikovale od kitajskih, razen v programski opremi, vsekakor pa bo telefona najbolje orisala HONOR-jeva julijska predstavitev novih naprav v Parizu.

HONOR v zadnjem času beleži veliko rast prodaje ter s tem tržnega deleža tudi na tujih trgih, zaradi česar je postal nov globalni igralec, ki je več kot očitno pripravljen na boj proti tistim z največjim tržnim deležem.

HONOR-jevo predstavitev novih naprav iz serije 90, ki bo 6. julija ob 15. uri v Pavillionu Gabriel v Parizu, lahko spremljate v živo preko spleta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki