marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

HONOR 90 in HONOR 90 Lite prihajajo na evropski trg


20.06.2023
Objavil: Dare Gliha

Po izjemni seriji Magic, ki so jo v podjetju HONOR predstavili v začetku tega leta, napovedujejo lansiranje telefonov HONOR 90 in HONOR 90 Lite, ki sta bila za kitajski trg uradno predstavljena prejšnji mesec, evropsko premiero pa bosta doživela 6. julija v Parizu.

Na HONOR-ju se z navdušenjem pripravljajo na njihovo prvo lastno predstavitev novih telefonov serije HONOR 90. Glede na lastnosti telefona, ki so bile napovedane ob kitajski predstavitvi, lahko to serijo naprav HONOR uvrstimo v višji srednji cenovni razred, ki je sicer na trgu izjemno dobro sprejeta. Prihajajoča serija HONOR 90 bo bistvena nagradnja v primerjavi s serijo telefonov HONOR 80, fotografije razkrivajo tudi evolucijo v samem dizajnu. Na HONOR-ju je govora o impresivnih specifikacijah in inovativnih funkcijah, zaradi katerih bi lahko nova telefona spremenila pravila igre na trgu srednjega razreda. Zdi se, kot da bi si HONOR dobro ogledal "običajne" pametne telefone, se nasmehnil in rekel: "Mi lahko naredimo veliko bolje." Ne glede na to, ali gre za privlačen dizajn, kamero z umetno inteligenco ali presenetljivo hitro delovanje, želijo telefoni serije HONOR 90 dokazati, da srednji razred ne pomeni več povprečja.

Globalne različice teh modelov se ne bodo bistveno razlikovale od kitajskih, razen v programski opremi, vsekakor pa bo telefona najbolje orisala HONOR-jeva julijska predstavitev novih naprav v Parizu.

HONOR v zadnjem času beleži veliko rast prodaje ter s tem tržnega deleža tudi na tujih trgih, zaradi česar je postal nov globalni igralec, ki je več kot očitno pripravljen na boj proti tistim z največjim tržnim deležem.

HONOR-jevo predstavitev novih naprav iz serije 90, ki bo 6. julija ob 15. uri v Pavillionu Gabriel v Parizu, lahko spremljate v živo preko spleta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki