marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

HONOR 70 na sejmu IFA s številnimi nagradami


10.09.2022
Objavil: Dare Gliha

HONOR je na letošnjem sejmu IFA, ki je namenjen izdelkom in rešitvam s področja IKT, potrošniške elektronike in hišnih aparatov, predstavil svojo vizijo s sloganom 'Za povezano prihodnost' (Embracing the Connected Future).

Gre za ekosistem izdelkov, tehnologij in inovacij, ki izboljšujejo vsakdanje življenje uporabnikov. Hkrati pa smo spoznali tudi njihove najnovejše izdelke iz serije N, še posebej pametni telefon HONOR 70, ki je zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Na sejmu IFA je navdušil tako strokovnjake kot tudi obiskovalce.

Letos je HONOR osvojil kar 35 nagrad, ki jih podeljujejo svetovni mediji, od tega so jih 22 namenili pametnemu telefonu HONOR 70 v različnih kategorijah. Veliko število vodilnih svetovnih medijev je omenjeni telefon nagradilo za najboljši telefon letošnjega sejma IFA (Best of IFA). TechRadar, svetovni tehnološki medij, je HONOR 70 označil za 'enega od letošnjih najboljših telefonov z operacijskim sistemom Android', medtem ko je Forbes, vodilni mednarodni poslovni medij potrdil, da je HONOR 70 ’močan, vsestranski igralec’. Tudi HONOR Pad 8, njihova nova pametna tablica, je osvojil nagrado ’Best of IFA’ s strani svetovne glasbene revije Billboard, zaradi vrhunskih zvočnih in video zmogljivosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki