marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

HONOR 200 Pro zasedel prvo mesto na lestvici vrhunskih naprav DXOMARK


28.06.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je sporočil, da je njihov mobilnik HONOR 200 Pro prejel priznanje neodvisnega primerjalnega testa DXOMARK. HONOR 200 Pro, ki si je zagotovil prvo mesto na DXOMARK-ovi lestvici pametnih telefonov visokega razreda, dokazuje HONOR-jevo neomajno zavezanost k ustvarjanju izjemnih inovacij s specifikacijami, ki so osredotočene na človeka.

HONOR 200 Pro je bil nagrajen tudi s prestižnima znakoma Gold Display Label in Eye Comfort Label, ki nagrajujeta njegovo izjemno kakovost zaslona in funkcije za udobje oči, ki uporabnikom zagotavljajo udobno gledanje. DXOMARK Display Protocol je razkril, da je HONOR 200 Pro pokazal odlično barvno natančnost v vseh preizkušenih svetlobnih pogojih, zagotovil odlično upodabljanje videa HDR10 v slabih svetlobnih pogojih in se ponašal z izjemnim odzivnim časom od dotika do zaslona.

"HONOR je predan ustvarjanju inovacij, ki ponujajo robustne zmogljivosti z odličnostjo, usmerjeno v človeka. Navdušeni smo, da je HONOR 200 Pro dosegel najvišja mesta na lestvicah High-End in Global Rankings ter prejel več priznanj neodvisnih raziskovalcev DXOMARK, kar dokazuje našo zavezanost zagotavljanju najboljših tehnologij v svojem razredu zahtevnim uporabnikom po vsem svetu. Še naprej bomo premikali meje, da bi prinesli še več prebojev in boljše uporabniške izkušnje," je dejal George Zhao, izvršni direktor družbe HONOR Device Co, Ltd.

Doseganje najvišjih mest na lestvicah DXOMARK High-End in globalnih lestvicah z izjemnimi zmogljivostmi zaslona

HONOR 200 Pro je opravil strog DXOMARK-ov test zaslonov pametnih telefonov, pri čemer je bila njegova zmogljivost ocenjena na štirih področjih: bralnost, barve, video in dotik. Z vrhunsko oceno 151 od 157 možnih točk za potopljiv zaslon je naprava zasedla prvo mesto na DXOMARK-ovi lestvici visokokakovostnih zaslonov in 8. mesto na DXOMARK-ovi globalni lestvici.

HONOR 200 Pro, opremljen z izjemnim 6,78-palčnim zaslonom HONOR Eye Comfort Display, je v DXOMARK-ovem protokolu za testiranje zaslona dosegel izjemne rezultate in pri barvah dosegel polno oceno 165 od 165 možnih. Njegova barvna enakomernost je bila natančna ves čas testiranja, zahvaljujoč impresivni najvišji svetilnosti HDR 4000 nitov in 1,5K štirioglatemu plavajočemu zaslonu (ang. Quad-curved Floating Display)3. Poleg tega je naprava dosegla 146 od 163 točk pri video zmogljivostih, saj ponuja odlične zmogljivosti predvajanja videoposnetkov HDR10 in zagotavlja zelo prijetno izkušnjo gledanja videoposnetkov, ki je zelo podobna naravni človeški zaznavi.

Test DXOMARK je razkril tudi impresivno oceno 158 od 164 pri zmogljivosti na dotik, ki jo odlikuje bliskovit in natančen povprečni odzivni čas 56 milisekund. Ob podpori frekvence osveževanja 120 Hz HONOR 200 Pro zagotavlja tekoč vmesnik, ki je idealen za hitre igre z visoko hitrostjo sličic, saj obljublja jasne slike in minimalno zameglitev gibanja.

Funkcije za zaščito oči, ki jih poganja umetna inteligenca in so osredotočene na človeka, so prejele znak DXOMARK za udobje za oči

HONOR 200 Pro je zaradi svoje odličnosti, ki je usmerjena na človeka, prejel tudi oceno DXOMARK Eye Comfort Label, in sicer zaradi vrste inovativnih funkcij za udobje oči. HONOR 200 Pro, ki vključuje na človeka osredotočeno tehnologijo brez utripanja, dobro nadzorovano svetilnost in učinkovito filtriranje modre svetlobe, se odlikuje kot naprava, ki je vizualno udobna za uporabo v različnih scenarijih.

HONOR 200 Pro ima funkcijo AI Circadian Night Display, ki s pomočjo umetne inteligence inteligentno prilagaja barvno temperaturo zaslona, uravnava modro svetlobo in ponoči preklopi na nastavitev za spodbujanje melatonina, da izboljša kakovost spanja uporabnikov. Njegovo 3840-herčno zatemnjevanje brez tveganja PWM je bilo potrjeno tudi s certifikatom TÜV Rheinland Flicker Free Display in certifikatom TÜV Rheinland Full Care Display, ki zagotavljata neopazno utripanje tudi v okoljih s šibko svetlobo za kar najboljšo zaščito oči. HONOR 200 Pro podpira tudi funkcijo Natural Tone 2.0, ki sčasoma optimizira gradient barvne temperature s prepoznavanjem barvne temperature okolice. Poleg tega je HONOR 200 Pro opremljen s funkcijo prilagodljivega zatemnjevanja (ang. Adaptive Dimming), ki prilagodi svetlost zaslona glede na vhodno zunanjo svetlobo in uporabo aplikacij ter tako uporabniku zagotavlja optimalno udobje gledanja v vsakem okolju.

Razpoložljivost

HONOR 200 Pro bo s 1. 7. 2024 z elegantnim dizajnom, ki ga je navdihnila narava, pri nas na voljo po priporočeni prodajni ceni 799 evrov, medtem ko bo različica HONOR 200 prav tako s 1. 7. 2024 na voljo že za 649 evrov. HONOR 200 Pro prihaja v dveh barvah: črni in mesečevo beli, medtem ko bo HONOR 200 na voljo v smaragdno zeleni in črni. HONOR 200 Lite je že na prodajnih policah pri vseh večjih mobilnih operaterjih po priporočeni maloprodajni ceni 329 evrov ter je na voljo v črni in turkizni barvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki