marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

članki

HMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona


22.05.2020
Objavil: Dare Gliha

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

Adam bo odgovoren za vodenje celovite strategije trženja izdelkov v podjetju HMD Global, tako za portfelj pametnih telefonov kot tudi funkcijskih telefonov Nokia. Njegovo imenovanje sledi takoj za imenovanjem Stephena Taylorja, ki se je družbi pridružil kot glavni direktor marketinga. Po predstavitvi številnih novosti tako HMD Global še naprej krepi svojo vodstveno ekipo. Adam bo poročal neposredno Stephenu Taylorju, saj oba razvijata dolgoročno strategijo rasti za celoten portfelj telefonov Nokia.

Adam Ferguson, direktor produktnega marketinga pri HMD Global, pravi:

»Kot navdušenec nad mobilnimi napravami sem vesel, da se lahko pridružim družbi HMD Global, domu telefonov Nokia. Ni veliko naprav, ki pritegnejo občinstvo in izzovejo takšno zvestobo, kot to počnejo telefoni Nokia. Veselim se, da bom sodeloval pri tej zapuščini in pomagal oboževalcem blagovne znamke ponuditi tisto, kar pričakujejo - najboljše v kakovostnem oblikovanju in najnovejših tehnologijah po dostopni ceni.«

Stephen Taylor, direktor marketinga pri HMD Global, pravi:

»Veselim se tesnega sodelovanja z Adamom v njegovi novi vlogi in prepričan sem, da se lahko celotna ekipa veliko nauči iz njegovih izkušenj. Resnično je vodja z bogatimi izkušnjami na področju FMCG industrije, telekomunikacijske industrije in na področju dela s podjetji, ki se ukvarjajo s potrošniško tehnologijo. To bo nedvomno pomagalo pri naši novi produktni marketinški strategiji.

Adam Ferguson se pridružuje družbi HMD Global ob vznemirljivem času, potem ko smo predstavili pametni telefon Nokia 8.3. Z največjim številom novih 5G radijskih omrežij doslej, prav ta pametni telefon zagotavlja resnično globalno pokritost s hitrejšimi povezavami. HMD Global s tem kaže svojo zavezo, da bo z napravami v prihodnosti zadovoljil potrebe svojih strank po vsem svetu.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki