marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiOS 15 na začetku ni sprejet tako dobro kot iOS 14
15.10.2021

Najnovejši operacijski sistem iOS 15 je v prvih 14 dneh na svoj iPhone naložilo manj uporabnikov, kot jih je to storilo ob predstavitvi iOS 14. Možen razlog je tudi več odkritih napak s strani prvih testnih preizkuševalcev.

slikaSamsung pričakuje prve 3nm čipe v prvem polletju 2022
13.10.2021

Na letnem forumu Samsung Foundry je Choi Si-young govoril o prihodnosti Samsungove proizvodnje čipov in o tem, kaj bo svetovno pomanjkanje pomenilo za prihodnost podjetja. Si-young je povedal več tudi o Samsungovem načrtu za izdelavo 3nm in 2nm čipov.

slikaEvropska komisija preučuje Apple Pay
11.10.2021

Evropska komisija je Applove poslovne prakse pred kratkim postavila pod mikroskop. V začetku tega leta je ugotovila, da je davčna politika Apple App Store v nasprotju s konkurenčno zakonodajo EU, zdaj pa se z regulativnimi ukrepi sooča še Apple Pay.

slikaSamsungov prihajajoči Galaxy S22 naj bi predstavljal več kot polovico proizvodnje
08.10.2021

Samsungova linija Galaxy S22 naj bi bila predstavljena v prvem četrtletju prihodnjega leta. Časnik The Elec sedaj navaja, da Samsung cilja, da bi standardni model Galaxy S22 s 6,1-palčnim zaslonom predstavljal 50 do 60 odstotkov celotne prodaje nove serije S. 6,6-palčni model naj bi predstavljal 20 %, S22 Ultra pa 20 do 30 % prodaje.

slikaZemljevidi Petal prejeli prestižno nagrado Red Dot
06.10.2021

Huawei je sporočil, da je aplikacija Petal Maps po zaslugi inovativnih funkcij in preproste rabe prejela prestižno nemško nagrado Red Dot. Nagrada sovpada s predstavitvijo novih funkcij in nadgradnje uporabniškega vmesnika, kar dodatno izboljša zmogljivosti navigacijske storitve na pametnih napravah Huawei.

članki

HMD Global sodeluje z Nokio in CGI ter krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT


21.06.2021
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI.

Janne Lehtosalo, podpredsednik storitev pri podjetju HMD Global, pravi: "Pri sodelovanju s poslovnimi strankami smo opazili hitro naraščajoče povpraševanje po IoT, podprto s 5G, in globalnih rešitvah povezljivosti. Zato smo ponosni, da sodelujemo z dvema svetovnima podjetjema, Nokia in CGI, ki delita naše vrednote. Skupaj lahko na trg pripeljemo inovativnejše in varnejše rešitve ter podjetjem tako omogočimo, da dosežejo svoje poslovne cilje."

Infrastruktura – vodilna v industriji

V okviru partnerstva s podjetjem Nokia bodo HMD Global rešitve podjetniške povezljivosti zdaj podprte s priznano tehnologijo Nokia WING (Worldwide IoT Network Grid). Nokia WING je napredna storitev upravljanja povezljivosti, ki omogoča operaterjem in IoT MVNO-jem, da svojim podjetjem pomagajo s povezljivostjo in upravljanjem IoT v svetovnem merilu, ki deluje čez vse meje in na vseh omrežjih.

Tehnološko znanje podjetja Nokia na področju globalne povezljivosti IoT in 5G infrastrukture podjetjem zagotavlja zaupanja vredno in v prihodnost usmerjeno tehnološko podporo za vse njihove primere uporabe IoT, tudi ko so v fazi rasti in širitve.

Intuitivno upravljanje interneta stvari (IoT)

HMD Connect Pro podjetjem omogoča upravljanje do deset tisoč povezanih naprav prek portala za upravljanje, ki je preprost za uporabo. Z integracijo bodo podjetja v realnem času dobila vpogled v stanje vseh povezanih naprav in sredstev IoT, lahko bodo upravljala življenjske cikle SIM in zagotovila, da so ves čas varni.

Od povezanih vozil do povezanih zabojnikov ali povezanega zdravstvenega varstva lahko podjetja vseh velikosti uporabljajo intuitiven, a zmogljiv samopostrežni portal kot eno stičišče za spremljanje vseh dejavnosti interneta stvari.

S skupnimi vrednotami HMD Global in podjetja Nokia o neprekinjeni povezljivosti in poenostavljenem čezmejnem upravljanju lahko njihovi kupci dosežejo konkurenčno prednost, povečajo produktivnost, ostanejo varni in dosežejo svoje ambicije glede IoT.

Ankur Bhan, vodja omrežnih storitev pri podjetju Nokia, je dejal: "V sodelovanju s podjetjem HMD Global bomo zagotovili vrhunsko prisotnost omrežja IoT po vsem svetu in pri tem izvajali dosledno raven podpore strankam. Storitev HMD Pro bo izkoristila vedno večji ekosistem povezljivosti. Nokia WING zagotavlja brezmejni povezan svet za IoT, ki zmanjšuje kompleksnost storitve za podjetja in jim omogoča najvišjo raven nadzora nad stvarmi, kjer koli že so."

Priznano tehnološko znanje

S tem partnerstvom bo CGI svojim strankam ponudil storitve podjetja HMD Global, vključno s HMD Connect Pro, HMD Enable Pro in strojno opremo za pametne telefone kot del celovitega portfelja storitev podjetja CGI. CGI strankam ponuja globok vpogled v sistemsko integracijo in jim omogoča vodilno analitiko podatkov ter tehnologijo v oblaku – torej vse, kar je potrebno za sodobno poslovanje.

CGI je izbrani partner in strokovnjak, ki strankam pomaga na poti digitalne transformacije ter s svojo strokovno podporo in svetovanjem zagotavlja dodano vrednost. To partnerstvo bo tudi vključilo bogato inovativno ponudbo podjetja CGI v obstoječi portfelj poslovnih produktov podjetja HMD Global. Tako bodo lahko zagotovili neprimerljivo varnost, izboljšano učinkovitost in globljo tehnološko interoperativnost, ki jo danes zahtevajo podjetja.

V vse bolj digitaliziranem svetu sta za podjetja najpomembnejši varnost in zaupanje. Sodelovanje z vodilnimi v industriji na področju telekomunikacij in informacijske tehnologije podjetju HMD Global zagotavlja, da bodo tako majhna kot velika podjetja po vsem svetu še naprej zaupala njihovim storitvam.

Trenutni portfelj storitev podjetja HMD Global vključuje povezljivost, upravljanje naprav in strojne rešitve. HMD Enable Pro je rešitev za upravljanje mobilnosti v podjetju (EMM), ki omogoča nadzor nad sredstvi povezljivosti na enem mestu in omogoča brezskrbno delovanje. Intuitivna storitev omogoča prikaz vseh povezanih naprav v realnem času - rešitev EMM na enem mestu.

HMD Connect Pro omogoča organizacijam, da globalno upravljajo vse kartice SIM v svoji floti prek edinstvene upravljalne konzole. Storitev je zasnovana z namenom enostavne uporabe, od uporabniškega vmesnika do prilagodljivega, preglednega in konkurenčnega obračunavanja.

Ljubljeni pametni telefoni Nokia, ki jim zaupate, so del industrijsko priznanega programa Android ™ Enterprise Recommended Programme. HMD Global ponuja naprave za podjetja vseh velikosti in se močno zavzema za inovacije programske opreme ter varnostne posodobitve do štirih let.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki