marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

HMD Global sodeluje z Nokio in CGI ter krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT


21.06.2021
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI.

Janne Lehtosalo, podpredsednik storitev pri podjetju HMD Global, pravi: "Pri sodelovanju s poslovnimi strankami smo opazili hitro naraščajoče povpraševanje po IoT, podprto s 5G, in globalnih rešitvah povezljivosti. Zato smo ponosni, da sodelujemo z dvema svetovnima podjetjema, Nokia in CGI, ki delita naše vrednote. Skupaj lahko na trg pripeljemo inovativnejše in varnejše rešitve ter podjetjem tako omogočimo, da dosežejo svoje poslovne cilje."

Infrastruktura – vodilna v industriji

V okviru partnerstva s podjetjem Nokia bodo HMD Global rešitve podjetniške povezljivosti zdaj podprte s priznano tehnologijo Nokia WING (Worldwide IoT Network Grid). Nokia WING je napredna storitev upravljanja povezljivosti, ki omogoča operaterjem in IoT MVNO-jem, da svojim podjetjem pomagajo s povezljivostjo in upravljanjem IoT v svetovnem merilu, ki deluje čez vse meje in na vseh omrežjih.

Tehnološko znanje podjetja Nokia na področju globalne povezljivosti IoT in 5G infrastrukture podjetjem zagotavlja zaupanja vredno in v prihodnost usmerjeno tehnološko podporo za vse njihove primere uporabe IoT, tudi ko so v fazi rasti in širitve.

Intuitivno upravljanje interneta stvari (IoT)

HMD Connect Pro podjetjem omogoča upravljanje do deset tisoč povezanih naprav prek portala za upravljanje, ki je preprost za uporabo. Z integracijo bodo podjetja v realnem času dobila vpogled v stanje vseh povezanih naprav in sredstev IoT, lahko bodo upravljala življenjske cikle SIM in zagotovila, da so ves čas varni.

Od povezanih vozil do povezanih zabojnikov ali povezanega zdravstvenega varstva lahko podjetja vseh velikosti uporabljajo intuitiven, a zmogljiv samopostrežni portal kot eno stičišče za spremljanje vseh dejavnosti interneta stvari.

S skupnimi vrednotami HMD Global in podjetja Nokia o neprekinjeni povezljivosti in poenostavljenem čezmejnem upravljanju lahko njihovi kupci dosežejo konkurenčno prednost, povečajo produktivnost, ostanejo varni in dosežejo svoje ambicije glede IoT.

Ankur Bhan, vodja omrežnih storitev pri podjetju Nokia, je dejal: "V sodelovanju s podjetjem HMD Global bomo zagotovili vrhunsko prisotnost omrežja IoT po vsem svetu in pri tem izvajali dosledno raven podpore strankam. Storitev HMD Pro bo izkoristila vedno večji ekosistem povezljivosti. Nokia WING zagotavlja brezmejni povezan svet za IoT, ki zmanjšuje kompleksnost storitve za podjetja in jim omogoča najvišjo raven nadzora nad stvarmi, kjer koli že so."

Priznano tehnološko znanje

S tem partnerstvom bo CGI svojim strankam ponudil storitve podjetja HMD Global, vključno s HMD Connect Pro, HMD Enable Pro in strojno opremo za pametne telefone kot del celovitega portfelja storitev podjetja CGI. CGI strankam ponuja globok vpogled v sistemsko integracijo in jim omogoča vodilno analitiko podatkov ter tehnologijo v oblaku – torej vse, kar je potrebno za sodobno poslovanje.

CGI je izbrani partner in strokovnjak, ki strankam pomaga na poti digitalne transformacije ter s svojo strokovno podporo in svetovanjem zagotavlja dodano vrednost. To partnerstvo bo tudi vključilo bogato inovativno ponudbo podjetja CGI v obstoječi portfelj poslovnih produktov podjetja HMD Global. Tako bodo lahko zagotovili neprimerljivo varnost, izboljšano učinkovitost in globljo tehnološko interoperativnost, ki jo danes zahtevajo podjetja.

V vse bolj digitaliziranem svetu sta za podjetja najpomembnejši varnost in zaupanje. Sodelovanje z vodilnimi v industriji na področju telekomunikacij in informacijske tehnologije podjetju HMD Global zagotavlja, da bodo tako majhna kot velika podjetja po vsem svetu še naprej zaupala njihovim storitvam.

Trenutni portfelj storitev podjetja HMD Global vključuje povezljivost, upravljanje naprav in strojne rešitve. HMD Enable Pro je rešitev za upravljanje mobilnosti v podjetju (EMM), ki omogoča nadzor nad sredstvi povezljivosti na enem mestu in omogoča brezskrbno delovanje. Intuitivna storitev omogoča prikaz vseh povezanih naprav v realnem času - rešitev EMM na enem mestu.

HMD Connect Pro omogoča organizacijam, da globalno upravljajo vse kartice SIM v svoji floti prek edinstvene upravljalne konzole. Storitev je zasnovana z namenom enostavne uporabe, od uporabniškega vmesnika do prilagodljivega, preglednega in konkurenčnega obračunavanja.

Ljubljeni pametni telefoni Nokia, ki jim zaupate, so del industrijsko priznanega programa Android ™ Enterprise Recommended Programme. HMD Global ponuja naprave za podjetja vseh velikosti in se močno zavzema za inovacije programske opreme ter varnostne posodobitve do štirih let.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki