marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

HMD Global predstavil novosti


20.03.2020
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

HMD Global je poleg štirih novih naprav in popolnoma nove storitve podatkovnega gostovanja v letošnjem letu napovedal tudi širitev v Brazilijo. V znamenju ekskluzivnega partnerstva na področju mobilne telefonije s 25. filmom o Jamesu Bondu, ki bo v kinematografih novembra, bo oboževalcem na voljo tudi ovitek 007 Kevlar za telefona Nokia 6.2 in Nokia 7.2.

Florian Seiche, glavni izvršni direktor podjetja HMD Global:
»Zelo sem ponosen na novosti, ki smo jih danes predstavili, saj temeljijo na naši edinstveni zavezi, da se bo izkušnja pametnih telefonov Nokia s časom le izboljševala. V podjetju HMD Global z današnjim dnem začenjamo novo obdobje, saj vstopamo v 5G z resnično globalnim in za prihodnost pripravljenim pametnim telefonom. V kombinaciji s storitvijo HMD Connect ustvarjamo brezhibno izkušnjo na področju povezljivosti.«

Juho Sarvikas, direktor proizvodov pri podjetju HMD Global:
»Ponosni smo, da s svojimi partnerji ponujamo edinstvene naprave, hkrati pa zelo navdušeni, da s to predstavitvijo danes predstavljamo številne novosti. S pomočjo modularne platforme Qualcomm Snapdragon 765G smo ustvarili prvi resnično globalni pametni telefon 5G Nokia, ki je zasnovan z mislijo na stroške, uporabnost in prihodnost. Rešitev Qualcomm 5G lahko uporablja več kot 40 različnih RF-komponent v enem telefonu, poleg tega pa telefon Nokia 8.3 5G odlikuje tudi največje število 5G New Radio frekvenc – od 600 MHz pa vse do 3.8 GHz. To pomeni, da gre za resnično globalno napravo, ki je pripravljena na prihodnost.

»Skupaj z Googlom nam je uspelo lansirati izjemno dostopno napravo Android (Go verzija), to je namreč prvi pametni telefon s kamero Go in Android 10 (Go verzijo). Nova Nokia 5.3 ima izjemne funkcije, kot sta štirikratna kamera in Qualcomm Snapdragon 665, zaradi česar tako dosega še širše občinstvo. In ker seveda nismo mogli pozabiti na našo priljubljeno družino originalnih, vam prinašamo telefon Nokia 5310

Storitev podatkovnega gostovanja HMD Connect global
Z uvedbo svoje nove storitve globalnega podatkovnega gostovanja HMD Connect global HMD Global vstopa v novo kategorijo storitev. Storitev uporabnikom po vsem svetu omogoča, da koristijo enostavno podatkovno SIM-kartico na potovanju in ohranijo popoln nadzor nad svojimi podatkovnimi naročninami. Ta storitev vas bo povezala s stvarmi, ki so vam najpomembnejše, medtem ko boste plačali zgolj toliko, kolikor jo potrebujete. Aplikacija HMD Connect ponuja preprost nadzor nad vašo podatkovno porabo in enostavno nadgradnjo za več podatkov ter se tako prilagaja vašim potrebam. Prav tako vam omogoča varno povezavo in s tem zaščito vaše zasebne informacije med potovanjem. Aplikacija HMD Connect bo najprej lansirana v verziji BETA na HMDConnect.com.

Storitev podatkovnega gostovanja HMD Connect global je trenutno na voljo v 120 državah po vsem svetu. Skupaj s partnerjem Greenwave Systems in lokalnimi operaterji v prihodnje načrtujejo razširitev na še več omrežij in držav.

Martin Manniche, ustanovitelj in izvršni direktor Greenwave Systems
»Naša skupna vizija s HMD Global omogoča inteligentno, cenovno dostopno mobilno povezljivost povsod po svetu. Naša platforma AXON GlobalNet ponuja varno in cenovno ugodno povezavo za naročnike po vsem svetu. Navdušeni smo nad sodelovanjem z ekipo HMD Global in se že veselimo novih inovativnih storitev v prihodnosti.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki