marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

HMD Global predstavil novosti


20.03.2020
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

HMD Global je poleg štirih novih naprav in popolnoma nove storitve podatkovnega gostovanja v letošnjem letu napovedal tudi širitev v Brazilijo. V znamenju ekskluzivnega partnerstva na področju mobilne telefonije s 25. filmom o Jamesu Bondu, ki bo v kinematografih novembra, bo oboževalcem na voljo tudi ovitek 007 Kevlar za telefona Nokia 6.2 in Nokia 7.2.

Florian Seiche, glavni izvršni direktor podjetja HMD Global:
»Zelo sem ponosen na novosti, ki smo jih danes predstavili, saj temeljijo na naši edinstveni zavezi, da se bo izkušnja pametnih telefonov Nokia s časom le izboljševala. V podjetju HMD Global z današnjim dnem začenjamo novo obdobje, saj vstopamo v 5G z resnično globalnim in za prihodnost pripravljenim pametnim telefonom. V kombinaciji s storitvijo HMD Connect ustvarjamo brezhibno izkušnjo na področju povezljivosti.«

Juho Sarvikas, direktor proizvodov pri podjetju HMD Global:
»Ponosni smo, da s svojimi partnerji ponujamo edinstvene naprave, hkrati pa zelo navdušeni, da s to predstavitvijo danes predstavljamo številne novosti. S pomočjo modularne platforme Qualcomm Snapdragon 765G smo ustvarili prvi resnično globalni pametni telefon 5G Nokia, ki je zasnovan z mislijo na stroške, uporabnost in prihodnost. Rešitev Qualcomm 5G lahko uporablja več kot 40 različnih RF-komponent v enem telefonu, poleg tega pa telefon Nokia 8.3 5G odlikuje tudi največje število 5G New Radio frekvenc – od 600 MHz pa vse do 3.8 GHz. To pomeni, da gre za resnično globalno napravo, ki je pripravljena na prihodnost.

»Skupaj z Googlom nam je uspelo lansirati izjemno dostopno napravo Android (Go verzija), to je namreč prvi pametni telefon s kamero Go in Android 10 (Go verzijo). Nova Nokia 5.3 ima izjemne funkcije, kot sta štirikratna kamera in Qualcomm Snapdragon 665, zaradi česar tako dosega še širše občinstvo. In ker seveda nismo mogli pozabiti na našo priljubljeno družino originalnih, vam prinašamo telefon Nokia 5310

Storitev podatkovnega gostovanja HMD Connect global
Z uvedbo svoje nove storitve globalnega podatkovnega gostovanja HMD Connect global HMD Global vstopa v novo kategorijo storitev. Storitev uporabnikom po vsem svetu omogoča, da koristijo enostavno podatkovno SIM-kartico na potovanju in ohranijo popoln nadzor nad svojimi podatkovnimi naročninami. Ta storitev vas bo povezala s stvarmi, ki so vam najpomembnejše, medtem ko boste plačali zgolj toliko, kolikor jo potrebujete. Aplikacija HMD Connect ponuja preprost nadzor nad vašo podatkovno porabo in enostavno nadgradnjo za več podatkov ter se tako prilagaja vašim potrebam. Prav tako vam omogoča varno povezavo in s tem zaščito vaše zasebne informacije med potovanjem. Aplikacija HMD Connect bo najprej lansirana v verziji BETA na HMDConnect.com.

Storitev podatkovnega gostovanja HMD Connect global je trenutno na voljo v 120 državah po vsem svetu. Skupaj s partnerjem Greenwave Systems in lokalnimi operaterji v prihodnje načrtujejo razširitev na še več omrežij in držav.

Martin Manniche, ustanovitelj in izvršni direktor Greenwave Systems
»Naša skupna vizija s HMD Global omogoča inteligentno, cenovno dostopno mobilno povezljivost povsod po svetu. Naša platforma AXON GlobalNet ponuja varno in cenovno ugodno povezavo za naročnike po vsem svetu. Navdušeni smo nad sodelovanjem z ekipo HMD Global in se že veselimo novih inovativnih storitev v prihodnosti.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki