marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

HMD Global predstavil nove naprave Nokia


25.02.2023
Objavil: Dare Gliha

HMD Global, lastnik blagovne znamke Nokia, je napovedal prihod treh pametnih telefonov Nokia, Nokia G22, Nokia C32 in Nokia C22. Vsi ponujajo do tridnevno življenjsko dobo baterije1, z izboljšano kakovostjo slike in vzdržljivostjo v seriji C ter prvi pametni telefon Nokia (Nokia G22) s popravljivo zasnovo, vključno z globalnim sodelovanjem z iFixit.

HMD Global prav tako napoveduje prvi korak na poti, da postane prvi večji globalni ponudnik pametnih telefonov, ki bo proizvodnjo preselil v Evropo.
Adam Ferguson, vodja trženja izdelkov, HMD Global: “Ljudje cenijo dolgotrajne, kakovostne naprave in pri tem ne bi smeli sklepati kompromisov pri ceni. Nova Nokia G22 je namensko izdelana s popravljivo zasnovo, tako da jo lahko obdržite še dlje. Poleg tega z napredno fotografijo na Nokii C32 in izboljšano vzdržljivostjo na Nokii C22, serijo C dvigujemo na višjo raven.”

“Z velikim veseljem oznanjamo prvi korak na naši poti selitve proizvodnje naprav 5G v Evropo,” je dejal Jean-Francois Baril, soustanovitelj, predsednik in izvršni direktor HMD Global. “Blagovna znamka Nokia ima na evropskem trgu bogato zgodovino in s to potezo še naprej krepimo svoj položaj kot edini večji evropski ponudnik pametnih telefonov. ”

Napovedujemo prve korake na poti do proizvodnje v Evropi
HMD Global je v želji po nadaljnji krepitvi svojih varnostnih obljub naredil prve korake do tega, da postane prvi večji globalni ponudnik pametnih telefonov, ki bo proizvodnjo prinesel v Evropo. V prvi fazi te poti podjetje razvija zmogljivosti in postopke za prenos proizvodnje naprav 5G Nokia v Evropo leta 2023. Gre za nadaljevanje izpolnjevanja zaveze HMD Global po izvajanju varnih in preglednih operacij v Evropi.

Nokia G22 – prvi pametni telefon Nokia, katerega osnova je popravljivost
Nokia G22 je prvi pametni telefon Nokia, ki je namenoma zasnovan z možnostjo popravila, s čimer značilno dolgo življenjsko dobo telefona Nokia dvigne na višjo raven. V sodelovanju z iFixit, globalno skupnostjo za popravila, lahko na Nokii G22 enostavno dostopate do vodnikov za popravilo in cenovno dostopnih delov za zamenjavo poškodovanega zaslona, zvitega vhoda za polnjenje ali prazne baterije.
Najnovejši pametni telefon serije G se ponaša tudi s hrbtno stranjo iz 100 % reciklirane plastike, zajemom prostorskega zvoka OZO za hitro ponovno predvajanje vsebine, ki zagotavlja jasnejši zvok, ter dve leti nadgradenj za operacijski sistem AndroidTM, dve leti mesečnih varnostnih posodobitev2 in podaljšano triletno garancijo3 brez dodatnih stroškov.

Nokia C32 z doslej najboljšo kakovostjo slike v seriji C
Nokia C32 s kamero 50 MP in vrhunskimi algoritmi za obdelavo slike prinaša napredno fotografiranje po še bolj dostopni ceni. Na voljo je v prefinjeni zasnovi s končno obdelavo iz kaljenega stekla in elegantnimi ravnimi stranskimi stenami, ki dajejo seriji C vrhunski občutek. Nokia C32, ki prihaja z najnovejšim operacijskim sistemom Android 13, ponuja najbolj personalizirano programsko opremo doslej, za sodobno izkušnjo pametnega telefona.

Nokia C22 – prvak v vzdržljivosti, ki ponuja največ
Nokia C22 prihaja z izjemno kakovostjo izdelave, ki prekaša konkurenco4 v strogih testih prostega pada. Nokia C22 je pripravljena na nepričakovane dogodke, ki jih prinaša vsakdanje življenje. To ji omogoča zaščita pred brizganjem in prahom IP52, kaljeno steklo zaslona 2,5D in trdno kovinsko ohišje, ki je vgrajeno v močno polikarbonatno enodelno zasnovo. Številni zmogljivi algoritmi za obdelavo slike v izboljšani dvojni kameri 13 MP, omogočajo zajemanje spominov z jasnimi podrobnostmi pri kateri koli svetlobi.

Cene, razpoložljivost in dodatna oprema
Nokia G22 prihaja v meteorno sivi in turkizni barvi in premore 64 GB delovnega ter 128 GB notranjega pomnilnika. Priporočena maloprodajna cena je 179 Eur. Preverite razpoložljivost v vašem kraju.
• Komplet orodij za Nokia G22 je na voljo po ceni 5 Eur na iFixit.com. Nadomestni deli so na voljo na iFixit.com po globalni povprečni ceni 49,95 Eur, baterija po 24,95 Eur in vhod za polnjenje po 19,95 Eur.
• Nokia C32 je na voljo v ogljeni, jesensko zeleni ter rožnati barvi in premore 64 GB delovnega ter 128 GB notranjega pomnilnika. Priporočena maloprodajna cena je 139 Eur. Preverite razpoložljivost v vašem kraju.
• Nokia C22 je na voljo v črni ter peščeni barvi in ponuja po 64GB delovnega in notranjega pomnilnika. Priporočena maloprodajna cena je 129 Eur. Preverite razpoložljivost v vašem kraju.
• Nov polnilec Nokia 65W Dual Port Wall Charger je združljiv s katerim koli kablom USB-C™ tako da lahko polnite vse svoje naprave, omogoča hitrejše polnjenje in ima ohišje iz 70 % recikliranih materialov – na voljo pri Nokia.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki