marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

HMD Global predstavil nove avdio dodatki Nokia in sodelovanje s Spotify


09.08.2021
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je predstavil nove linije dodatne opreme Nokia in sicer z novimi avdio izdelki, ki so razdeljeni v štiri različne linije – Go, Micro, Comfort in Clarity, vsaka od njih pa prinaša največjo vrednost z edinstvenimi funkcijami. Poleg dodatne opreme so pri HMD Global podpisali tudi sodelovanje s Spotify in ExpressVPN.

Go: izdelki z visoko vrednostjo, ki ponujajo najvišjo kakovost po najnižjih možnih cenah
Micro: zadovoljevanje povpraševanja po kompaktni obliki
Comfort: za potrošnike, ki iščejo optimalno udobje v nosljivi tehnologiji
Clarity: vrhunske slušalke z najnovejšo tehnologijo

Nove slušalke Nokia Clarity Pro, ki gredo z roko v roki s pametnim telefonom Nokia XR20, oddajajo visokozmogljiv zvok s kakovostjo izdelave in življenjsko dobo baterije. Zmogljiva kombinacija dvojnega mikrofonskega odpravljanja šuma (ENC) Qualcomm cVc in aktivnega odpravljanja šuma (ANC) zajema in odpravlja šum v ozadju za vrhunsko jasnost klicev in glasbe.

Alex Lambeek, vodja globalnega oddelka za dodatno opremo pri HMD Global: "Tako kot naši pametni telefoni je tudi odličnost dodatkov Nokia rezultat vodilnih preizkusov kakovosti. Neprecenljiv vpogled naše skupnosti pametnih telefonov Nokia v kombinaciji z regionalnimi vpogledi po vsem svetu nam je omogočil, da svoj ekosistem spremljevalnih izdelkov privedemo v impresiven portfelj. Podpira ga mreža močnih partnerstev, kot je Binatone, ki nam omogoča, da zagotovimo najboljše za našo naraščajočo bazo oboževalcev. Vsaka nova linija je navdihnjena z naravo in pakirana v papir ter črnilo na osnovi soje ter ponuja vrhunsko 'lifestyle' izkušnjo po dostopnih cenah."

Zaupanja vredna partnerstva za najboljše izkušnje

Danes se začenjata dve novi partnerstvi z vodilnimi ponudniki v industriji. Spotify bo lastnikom pametnih telefonov Nokia omogočil dostop do 70 milijonov skladb in 2,6 milijona podkastov . ExpressVPN bo na voljo v vseh novih pametnih telefonih Nokia s 30-dnevno brezplačno preizkusno različico in bo zagotovil dodatno zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

Stephen Taylor, generalni director pri HMD Global: "Vedno smo ponosni, da sodelujemo z najboljšimi v panogi. Danes tej razširjeni družini vodilnih blagovnih znamk dodajamo še dve imeni, ki lastnikom telefonov Nokia omogočata najbolj inovativne izkušnje. Vsako partnerstvo še dodatno izboljša tisto, za kar se zavzemamo, sodelujemo pa s tistimi, ki jim zaupamo, zato jim lahko tudi vi."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki