marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

HMD Global predstavil nove avdio dodatki Nokia in sodelovanje s Spotify


09.08.2021
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je predstavil nove linije dodatne opreme Nokia in sicer z novimi avdio izdelki, ki so razdeljeni v štiri različne linije – Go, Micro, Comfort in Clarity, vsaka od njih pa prinaša največjo vrednost z edinstvenimi funkcijami. Poleg dodatne opreme so pri HMD Global podpisali tudi sodelovanje s Spotify in ExpressVPN.

Go: izdelki z visoko vrednostjo, ki ponujajo najvišjo kakovost po najnižjih možnih cenah
Micro: zadovoljevanje povpraševanja po kompaktni obliki
Comfort: za potrošnike, ki iščejo optimalno udobje v nosljivi tehnologiji
Clarity: vrhunske slušalke z najnovejšo tehnologijo

Nove slušalke Nokia Clarity Pro, ki gredo z roko v roki s pametnim telefonom Nokia XR20, oddajajo visokozmogljiv zvok s kakovostjo izdelave in življenjsko dobo baterije. Zmogljiva kombinacija dvojnega mikrofonskega odpravljanja šuma (ENC) Qualcomm cVc in aktivnega odpravljanja šuma (ANC) zajema in odpravlja šum v ozadju za vrhunsko jasnost klicev in glasbe.

Alex Lambeek, vodja globalnega oddelka za dodatno opremo pri HMD Global: "Tako kot naši pametni telefoni je tudi odličnost dodatkov Nokia rezultat vodilnih preizkusov kakovosti. Neprecenljiv vpogled naše skupnosti pametnih telefonov Nokia v kombinaciji z regionalnimi vpogledi po vsem svetu nam je omogočil, da svoj ekosistem spremljevalnih izdelkov privedemo v impresiven portfelj. Podpira ga mreža močnih partnerstev, kot je Binatone, ki nam omogoča, da zagotovimo najboljše za našo naraščajočo bazo oboževalcev. Vsaka nova linija je navdihnjena z naravo in pakirana v papir ter črnilo na osnovi soje ter ponuja vrhunsko 'lifestyle' izkušnjo po dostopnih cenah."

Zaupanja vredna partnerstva za najboljše izkušnje

Danes se začenjata dve novi partnerstvi z vodilnimi ponudniki v industriji. Spotify bo lastnikom pametnih telefonov Nokia omogočil dostop do 70 milijonov skladb in 2,6 milijona podkastov . ExpressVPN bo na voljo v vseh novih pametnih telefonih Nokia s 30-dnevno brezplačno preizkusno različico in bo zagotovil dodatno zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

Stephen Taylor, generalni director pri HMD Global: "Vedno smo ponosni, da sodelujemo z najboljšimi v panogi. Danes tej razširjeni družini vodilnih blagovnih znamk dodajamo še dve imeni, ki lastnikom telefonov Nokia omogočata najbolj inovativne izkušnje. Vsako partnerstvo še dodatno izboljša tisto, za kar se zavzemamo, sodelujemo pa s tistimi, ki jim zaupamo, zato jim lahko tudi vi."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki