marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Helio omogočil branje dokumentov


10.12.2007
Objavil: Matjaž Kirn

Ocean podarja članom Helia večjo svobodo in možnost, da se osvobodijo svojih računalnikov s splavitvijo Helio File Viewerja. Uporabniki Oceana lahko zdaj gledajo, shranjujejno in si izmenjujejo dokumente in tudi slike, tudi ko so v gibanju oziroma na poti.

Poleg novih zmožnosti gledanja novih priponk je Helio oznanil tudi pošto za Microsoft Exchange 1.2, nadgrajeno različico njihovega namenskega programa, ki omogoča uporabnikom brezžično sinhronizacijo e-pošte, koledarja in kontaktov iz njihovega službenega Microsoft Exchange Server-ja.

Pregledovalnik datotek podjetja Helio, ki je navoljo brezplačno, ponuja članom dostop do Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe PDF, Plain Text in HTML dokumentov in slik (BMP, GIF, JPEG, PNG, WMF, EMF), kar olajša biti v koraku s potrebnimi informacijami.

Poleg možnosti urejanja arhivov za hitro pregledovanje, pregledovalnik datotek dovoljuje uporabnikom tudi povečevanje, premikanje in hitro premikanje strani gor in dol, ko so enkrat v dokumentu. Člani lahko dokument gledajo tudi v pokrajinskem ali portretnem načinu na velikem (2,4") QVGA zaslonu kot tudi prilagajajo po širini, višini ali obračajo za boljše pregledovanje le-tega. Poleg tega ponuja še dovršeno tehnologijo, ki omogoča hitrejše pregledovanje pri kakovostnejši ločjivosti.

Pošta za Microsoft Exchange 1.2 pa posodablja opozorilnike, funkcije koledarja in zmogljivosti sinhronizacije, tudi v povezavi s pregledovalnikom dokumentov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki