marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

slikaPrihajajo že prve informacije o Galaxy Z Fold4 in Z Flip4
24.11.2021

Samsung je že globoko v razvoju naslednje generacije svojih prepogljivih mobilnikov, zato je že čas tudi za prve govorice, ki to pot prihajajo iz Koreje. Glede na navedbe naj bi imel Z Fold4 boljšo podzaslonsko kamero, ki bo to pot prisotna tako na notranjem, kot zunanjem zaslonu.

slikaXiaomi Store prihaja tudi v Ljubljano
23.11.2021

Xiaomi hitro širi svoje poslovanje v Sloveniji. Po uspešnem zagonu prve trgovine v Mariboru je zdaj čas, da tudi slovenska prestolnica dobi novo prodajalno Xiaomi s strateškim ciljem – omogočiti Xiaomijevim fanom enostavno dostopnost pametnih telefonov in ostalih izdelkov po vsej državi.

slikaObjavljen širši spisek mobilnikov s 125 W polnjenjem
22.11.2021

Znano je, da bo Oppo naslednje leto predstavil 125 W hitro žično polnjenje pri seriji mobilnikov Find X4, vendar pa X4 in X4 Pro nista edina pametna telefona, ki bosta deleža te tehnologije. Do sedaj je znano, da bodo to hitrost omogočali tudi telefoni pri Realme in One Plus.

članki

Helio omogočil branje dokumentov


10.12.2007
Objavil: Matjaž Kirn

Ocean podarja članom Helia večjo svobodo in možnost, da se osvobodijo svojih računalnikov s splavitvijo Helio File Viewerja. Uporabniki Oceana lahko zdaj gledajo, shranjujejno in si izmenjujejo dokumente in tudi slike, tudi ko so v gibanju oziroma na poti.

Poleg novih zmožnosti gledanja novih priponk je Helio oznanil tudi pošto za Microsoft Exchange 1.2, nadgrajeno različico njihovega namenskega programa, ki omogoča uporabnikom brezžično sinhronizacijo e-pošte, koledarja in kontaktov iz njihovega službenega Microsoft Exchange Server-ja.

Pregledovalnik datotek podjetja Helio, ki je navoljo brezplačno, ponuja članom dostop do Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe PDF, Plain Text in HTML dokumentov in slik (BMP, GIF, JPEG, PNG, WMF, EMF), kar olajša biti v koraku s potrebnimi informacijami.

Poleg možnosti urejanja arhivov za hitro pregledovanje, pregledovalnik datotek dovoljuje uporabnikom tudi povečevanje, premikanje in hitro premikanje strani gor in dol, ko so enkrat v dokumentu. Člani lahko dokument gledajo tudi v pokrajinskem ali portretnem načinu na velikem (2,4") QVGA zaslonu kot tudi prilagajajo po širini, višini ali obračajo za boljše pregledovanje le-tega. Poleg tega ponuja še dovršeno tehnologijo, ki omogoča hitrejše pregledovanje pri kakovostnejši ločjivosti.

Pošta za Microsoft Exchange 1.2 pa posodablja opozorilnike, funkcije koledarja in zmogljivosti sinhronizacije, tudi v povezavi s pregledovalnikom dokumentov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki