marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Helio najavil Helio glasbene storitve


17.02.2007
Objavil: Sašo Mlakar

HELIO je nedavno najavil start Helio Music, najnovejše Heliove pridobitve po želji narejenih 3G storitev. S Helio Music je družba omogočila popoln mobilni (over-the-air) prenos glasbenih datotek. Želijo, da storitev postane najbogatejša mobilna trgovina z glasbo na trgu.

Sky Dayton, izvršni direktor pri Heliu je dejal: »Helio Music je udarec manjim trgovinam z glasbo, saj združuje veliko izbiro glasbenega materiala s hitrim iskanjem želenega in udobno okolje, kjer je udobno zgolj brskati in odkrivati.«

Helio Music predstavlja knjižnico najbolj vročih skladb tisočih dobro znanih umetnikov z glasbenega sveta, kot so Universal Music Group, Warner Music Group, SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT in EMI Music, članom pa dovoljuje pregled avtorjeve biografije in podobe, predogled skladbe, priporočila družbe in nato prenos glasbe preko hitrega 3G omrežja.

Helio Music bo bil prvo dostopen na Driftu, kasneje pa na vseh Heliovih napravah. Skladbe bodo kupci lahko prenesli na svoj mobilnik za 1,99 dolarja na skladbo ali pa direktno na računalnik za 0,99 dolarja na skladbo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki