marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

Gumb za zajemanje v iPhonu 16 naj bi omogočal nadzor nad zoomom


31.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Po govoricah, ki se pojavljajo na spletu, naj bi Apple v svojih telefonih iPhone 16 Pro in 16 Pro Max uvedel nov gumb Capture. Zdaj The Information poroča, da Apple testira gumb Capture v celotni paleti iPhonov 16, vključno z osnovnima modeloma iPhone 16 in iPhone 16 Plus.

Gumb Capture bo fizični gumb na spodnji desni strani novih naprav iPhone 16 in bo omogočal takojšnje zajemanje slik in snemanje videoposnetkov. Po preteklih govoricah naj bi bil poravnan z okvirjem telefona in opremljen s senzorjem za nadzor na dotik in pritisk.

Po novih informacijah bo omogočal polovični pritisk za ostrenje in polni pritisk za zajem slike ali začetek snemanja videoposnetka. Poleg tega naj bi Apple uvedel tudi geste s potegom, ki bodo omogočale upravljanje povečave neposredno z gumba za zajemanje. Ti novi gumbi za upravljanje povečave bodo prišli prav na manjšem telefonu iPhone 16 Pro, ki naj bi bil opremljen s 5-kratnim tetraobjektivom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki