marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsungov "prevajalnik v živo" zdaj deluje z aplikacijami drugih ponudnikov
26.07.2024

Samsung je pred kratkim napovedal, da bo funkcija "prevajalnik v živo" , ki je del sistema Galaxy AI, kmalu na voljo tudi za aplikacije drugih ponudnikov. To se je sedaj tudi zgodilo.

slikaTrg pametnih telefonov raste že tretje četrtletje zapored
24.07.2024

Najnovejše tržno poročilo družbe Canalys kaže, da je trg pametnih telefonov v drugem četrtletju leta 2024 dosegel že tretjo zaporedno medletno rast. Med aprilom in junijem je bilo dobavljenih 288 milijonov pametnih telefonov, kar je 12 % več kot lani.

slikaApple se po predstavitvi iPhona 16 pripravlja na obsežen cikel nadgradenj
22.07.2024

Investicijsko podjetje Wedbush je razkrilo, da Apple z novo linijo telefonov iPhone 16 pričakuje veliko rast prodaje. Analitiki napovedujejo " ogromno" povpraševanje in "obsežen cikel nadgradenj", ki ga bo poganjala umetna inteligenca (Apple Intelligence).

slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

članki

Gumb za zajemanje v iPhonu 16 naj bi omogočal nadzor nad zoomom


31.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Po govoricah, ki se pojavljajo na spletu, naj bi Apple v svojih telefonih iPhone 16 Pro in 16 Pro Max uvedel nov gumb Capture. Zdaj The Information poroča, da Apple testira gumb Capture v celotni paleti iPhonov 16, vključno z osnovnima modeloma iPhone 16 in iPhone 16 Plus.

Gumb Capture bo fizični gumb na spodnji desni strani novih naprav iPhone 16 in bo omogočal takojšnje zajemanje slik in snemanje videoposnetkov. Po preteklih govoricah naj bi bil poravnan z okvirjem telefona in opremljen s senzorjem za nadzor na dotik in pritisk.

Po novih informacijah bo omogočal polovični pritisk za ostrenje in polni pritisk za zajem slike ali začetek snemanja videoposnetka. Poleg tega naj bi Apple uvedel tudi geste s potegom, ki bodo omogočale upravljanje povečave neposredno z gumba za zajemanje. Ti novi gumbi za upravljanje povečave bodo prišli prav na manjšem telefonu iPhone 16 Pro, ki naj bi bil opremljen s 5-kratnim tetraobjektivom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki