marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Google štartal nov mobilni Gmail


10.11.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Google je dal v uporabo novo izdajo Gmaila za mobilne naprave, ki uporabnikom dovoljuje v dveh klikih to, za kar so prej porabili deset klikov ali več.

Gmail za mobilne naprave je brezplačna javanska aplikacija in deluje na okoli 300 različnih telefonih, ki imajo podprto Javo, je dejal Tony Hsieh, produktni manager za Google Mobile.

Program je izboljšana verzija prejšnjega mobilnega Gmaila, izdanega kakšno leto nazaj, ki je dovoljeval uporabnikom dostop do e-pošte preko mobilnega internetnega iskalnika. Ko naložite novo Java aplikacijo na telefon, lahko hitro uporabite Gmail in preverite svojo e-pošto. Tako vam ni treba odpirati mobilnega brskalnika ter čakati, da se stran naloži, preden se vpišete, je še dodal Hsieh.

Dodatno, v želji po hitrejšem delovanju, Gmail za mobilne naprave ohranja funkcije Gmaila, kot je iskanje in dodaja mobilne funkcionalnosti, kot je na primer klicanje osebe, ki nam je poslala e-pošto. Uporabniki si lahko ogledajo tudi priponke, kot so slike v optimiziranem celozaslonskem načinu.

"Če nekomu dostop do e-pošte vzame minuto ali več, najverjetneje sploh ne bo šel pregledovati le-te," je še dodal Hsieh. Za brisanje ali arhiviranje e-pošte z brskalnikom porabimo več kot 10 klikov, z novo aplikacijo pa bomo potrebovali zgolj dva.

Aplikacija in njena uporaba je brezplačna, tako da se pri uporabi računa zgolj prenos podatkov, ki ga zaračuna operater. Aplikacijo lahko naložite tako, da greste preko mobilnega internetnega brskalnika na stran Gmail.com/app ali pa si jo naložite z domače strani Sprint Nextel.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki