marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Aplikacija Google Podcasts se ukinja, namesto nje YouTube Music


11.10.2023
Objavil: Dare Gliha

Še ena Googlova aplikacija bo kmalu ukinjena - Google Podcasts bo leta 2024 prenehal delovati, saj želi Google podkaste prenesti na YouTube Music. Aplikacija Google Podcasts je začela delovati leta 2018 v operacijskem sistemu Android, nato pa je leta 2020 prešla na splet in iOS.

Google želi ustvariti centralizirano lokacijo podkastov v storitvi YouTube Music, načrt pa se že izvaja v ZDA, kjer lahko uporabniki poslušajo in gledajo podkaste v storitvi YouTube Music brez plačljive naročnine. Podcasti na YouTube Music v ZDA že omogočajo predvajanje v ozadju, prenos brez povezave in možnost oddajanja vsebine v pametne zvočnike.

Google je tudi povedal, da je 23 % poslušalcev podkastov navedlo YouTube kot storitev za poslušanje podkastov, medtem ko so se le 4 % odločili za Google Podcasts. Postopek prehoda z Google Podcasts na YouTube Music bo trajal nekaj časa, vendar je Google prepričan, da bo potekal nemoteno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki