marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Palm in Google sodelujeta


27.10.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Palm bo milijonom uporabnikom dlančnika Treo omogočil prenos Googlovih map. Google Maps za mobilnike, optimizirane za pametne mobilnike Treo, so sedaj zastonj na voljo za prenos na mobilnik. Google Maps lahko uporabljamo za navigacijo, ponuja nam smeri, krajevni iskalnik, pregled prometa ...

Google Maps za mobilnike na Treo pametnih telefonih ponuja številne prednosti za življenje na poti:

- obsežen nabor informacij o prometnih razmerah v več kot 30 ameriških metropolah in delne informacije v veliko drugih mestih,
- natančne smeri vožnje vključno s presojo prometa v izogib zastojem,
- z enim dotikom prikličemo najljubše lokacije in poti,
- vgrajen iskalnik za poslovne lokacije, ocene restavracij, hotelov in čas delovanja,
- interaktivne mape za nadaljne raziskovanje, satelitski in zračni posnetki.

"Obvezani smo širjenju razmerij s ponudniki mobilnih vsebin, da bi našim strankam omogočili najnovejše mobilne tehnologije," je dejal David Diangson, direktor poslovno razvojnega sektorja pri Palmu. "Googlovo strokovno znanje pri krajevnem iskanju skupaj z dodanimi prometnimi informacijami in smermi naredijo mobilni stil življenja še lažji. Palm Treo je s svojo celotno tipkovnico, petsmerno navigacijsko tipko in zaslonom, občutljivim na dotik, oblikovan tako, da izkorišča prednosti številnih aplikacij, od zabavnih do poslovnih, ki dopolnjujejo uporabnikov vsakdan.«

Google Maps za mobilnike je optimiziran za pametne telefone Palm Treo 680, 700p, 650 in 600.

Google Maps za mobilnike je na voljo že danes in to zastonj. Če želite Google Maps naložiti na vaš Treo pametni telefon, potem enostavno pojdite na naslov www.google.com/gmm s Treo internetnim brsklanikom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki