marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Palm in Google sodelujeta


27.10.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Palm bo milijonom uporabnikom dlančnika Treo omogočil prenos Googlovih map. Google Maps za mobilnike, optimizirane za pametne mobilnike Treo, so sedaj zastonj na voljo za prenos na mobilnik. Google Maps lahko uporabljamo za navigacijo, ponuja nam smeri, krajevni iskalnik, pregled prometa ...

Google Maps za mobilnike na Treo pametnih telefonih ponuja številne prednosti za življenje na poti:

- obsežen nabor informacij o prometnih razmerah v več kot 30 ameriških metropolah in delne informacije v veliko drugih mestih,
- natančne smeri vožnje vključno s presojo prometa v izogib zastojem,
- z enim dotikom prikličemo najljubše lokacije in poti,
- vgrajen iskalnik za poslovne lokacije, ocene restavracij, hotelov in čas delovanja,
- interaktivne mape za nadaljne raziskovanje, satelitski in zračni posnetki.

"Obvezani smo širjenju razmerij s ponudniki mobilnih vsebin, da bi našim strankam omogočili najnovejše mobilne tehnologije," je dejal David Diangson, direktor poslovno razvojnega sektorja pri Palmu. "Googlovo strokovno znanje pri krajevnem iskanju skupaj z dodanimi prometnimi informacijami in smermi naredijo mobilni stil življenja še lažji. Palm Treo je s svojo celotno tipkovnico, petsmerno navigacijsko tipko in zaslonom, občutljivim na dotik, oblikovan tako, da izkorišča prednosti številnih aplikacij, od zabavnih do poslovnih, ki dopolnjujejo uporabnikov vsakdan.«

Google Maps za mobilnike je optimiziran za pametne telefone Palm Treo 680, 700p, 650 in 600.

Google Maps za mobilnike je na voljo že danes in to zastonj. Če želite Google Maps naložiti na vaš Treo pametni telefon, potem enostavno pojdite na naslov www.google.com/gmm s Treo internetnim brsklanikom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki