marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKitajske trgovine z aplikacijami odstranjujejo aplikacije za navidezne tipkovnice
14.06.2021

Kitajska si prizadeva za uveljavitev omejitve, katere vrste podatkov o uporabnikih lahko zbirajo mobilne aplikacije, posledično pa je to vplivalo že na več aplikacij. Po poročanju Reutersa sta Sogou in Iflytek virtualne tipkovnice že odstranila iz trgovin, kot sta Huawei AppGallery in App Store.

slikaAmeriška vlada prepovedala naložbe v Huawei in 58 drugih kitajskih podjetij
11.06.2021

Čeprav ima Amerika že nekaj časa novega predsednika, pa očitno ameriško-kitajskega geopolitičnega obračuna še ne bo konec. Predsednik Joe Biden namreč uveljavlja novo izvršilno odredbo, ki prepoveduje naložbe v 59 kitajskih podjetij, vključno s Huaweijem. Nova odločba preprečuje ameriške naložbe v kitajska podjetja, za katere se sumi povezava s Kitajsko Komunistično partijo.

slikaiPad Pro v letu 2022 z brezžičnim polnjenjem, mini z novo obliko
09.06.2021

Po navedbah industrijskih virov naj bi Applov iPad Pro naslednje generacije imel vgrajeno brezžično polnjenje, posledica tega pa bo steklen zadnji del. Poleg tovrstnega polnjenja naj bi omogočal tudi MagSafe magnetni sistem.

slikaV letu razglašene pandemije so Slovenci med operaterji najbolj zaupali Telekomu Slovenije
07.06.2021

V letu 2020, ki ga je zaznamovala pandemija Covid-19, so Slovenke in Slovenci med telekomunikacijskimi operaterji najbolj zaupali Telekomu Slovenije, je pokazala neodvisna raziskava Trusted Brand. V raziskavi, ki jo izvaja Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana, so anketiranci Telekom Slovenije kot najbolj zaupanja vredno blagovno znamko navedli tako v kategoriji mobilnih kot internetnih storitev.

slikaHuawei pripravil ugodnosti za svoje uporabnike
04.06.2021

Huawei je za svoje uporabnike pametnih telefonov in tabličnih računalnikov pripravil posebne ugodnosti. Uporabnikom je namreč do 24. junija na voljo posebna ponudba Huaweievih rezervnih delov – do 30 % popusta na zaslon, do 30 % popusta na zadnji del ohišja in do 30 % popusta na matično ploščo.

članki

Palm in Google sodelujeta


27.10.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Palm bo milijonom uporabnikom dlančnika Treo omogočil prenos Googlovih map. Google Maps za mobilnike, optimizirane za pametne mobilnike Treo, so sedaj zastonj na voljo za prenos na mobilnik. Google Maps lahko uporabljamo za navigacijo, ponuja nam smeri, krajevni iskalnik, pregled prometa ...

Google Maps za mobilnike na Treo pametnih telefonih ponuja številne prednosti za življenje na poti:

- obsežen nabor informacij o prometnih razmerah v več kot 30 ameriških metropolah in delne informacije v veliko drugih mestih,
- natančne smeri vožnje vključno s presojo prometa v izogib zastojem,
- z enim dotikom prikličemo najljubše lokacije in poti,
- vgrajen iskalnik za poslovne lokacije, ocene restavracij, hotelov in čas delovanja,
- interaktivne mape za nadaljne raziskovanje, satelitski in zračni posnetki.

"Obvezani smo širjenju razmerij s ponudniki mobilnih vsebin, da bi našim strankam omogočili najnovejše mobilne tehnologije," je dejal David Diangson, direktor poslovno razvojnega sektorja pri Palmu. "Googlovo strokovno znanje pri krajevnem iskanju skupaj z dodanimi prometnimi informacijami in smermi naredijo mobilni stil življenja še lažji. Palm Treo je s svojo celotno tipkovnico, petsmerno navigacijsko tipko in zaslonom, občutljivim na dotik, oblikovan tako, da izkorišča prednosti številnih aplikacij, od zabavnih do poslovnih, ki dopolnjujejo uporabnikov vsakdan.«

Google Maps za mobilnike je optimiziran za pametne telefone Palm Treo 680, 700p, 650 in 600.

Google Maps za mobilnike je na voljo že danes in to zastonj. Če želite Google Maps naložiti na vaš Treo pametni telefon, potem enostavno pojdite na naslov www.google.com/gmm s Treo internetnim brsklanikom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki