marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGalaxy Watch5 serija pametnih ur nepogrešljiv spremljevalec pri vseh adrenalinskih podvigih
28.09.2022

Pametne ure Galaxy Watch5 serije prinašajo veliko novosti. Odlikuje jih podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta tu, da jim pri tem pomagata.

slikaOppo postal polnoleten
05.10.2022

Kitajska blagovna znamka Oppo je dopolnila 18 let in tako postala "polnoletna". Ob tej priložnosti je podjetje ustanovilo globalno skupnost Oppo (community.oppo.com), ki bo delovala kot vključujoč in odprt ekosistem za vse uporabnike Oppo, da bi jim olajšala sodelovanje, interakcijo in izmenjavo informacij.

slikaHONOR v prihodnost z "zelenimi" dejanji
03.10.2022

Podjetje HONOR si prizadeva za boljši in čistejši svet, zato v tej smeri že deluje na različnih področjih za zaščito okolja, hkrati pa upošteva želje svojih uporabnikov, da njihove naprave ne onesnažujejo okolja in človekovega zdravja.

slikaMotorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls
30.09.2022

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

slika27. NT konferenca o zeleni in digitalni preobrazbi
28.09.2022

V Portorožu je med 26. in 28. septembrom potekala že 27. NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev, ki je letos v središče postavila okrevanje gospodarstev in trajnostno rast v zaostrenih geopolitičnih in ekonomskih razmerah, prepletanje tehnologije in družbe, vključno s še posebej aktualno temo kibernetske varnosti, ter priložnosti digitalne in zelene preobrazbe doma in po svetu.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel tudi visokofrekvenčno različico
28.09.2022

Skorajda je že čas za napoved naslednjega Qualcommovega paradnega čipa, zato je razumljivo, da se govorice začenjajo pojavljati vse pogosteje. Najnovejša prihaja iz Weibo kanala Digital Chat Station in napoveduje, da bi Qualcomm lahko predstavil dve ločeni različici prihajajočega Snapdragona 8 Gen 2.

članki

Google Maps odslej prikazuje kakovost zraka v okolici


22.06.2022
Objavil: Dare Gliha

Google Maps je v ZDA v operacijskih sistemih Android in iOS predstavil nov prikaz kakovosti zraka. Ta bo pokazal, kaj lahko pričakujete glede zraka: ali je smog, dim, kaj drugega je slabo ali pa je preprosto čudovito.

S temi podrobnostmi na dosegu roke se lahko lažje odločite, ali boste šli ven, in če boste, za koliko časa. Prikazane so številke AQI ali indeksa kakovosti zraka, skupaj z navodili za dejavnosti na prostem, datumom zadnje posodobitve informacij in povezavami za več informacij.

Podatki prihajajo od zaupanja vrednih vladnih agencij, vključno z Agencijo za varstvo okolja (EPA) v ZDA. Zemljevidi prikazujejo tudi informacije o kakovosti zraka iz nizkocenovne mreže senzorjev PurpleAir, ki vam lahko omogoči hiperlokalni pregled razmer. Če želite ta sloj kakovosti zraka dodati na zemljevid, morate tapniti gumb v zgornjem desnem kotu zaslona telefona, nato pa v razdelku Podrobnosti zemljevida izbrati možnost Kakovost zraka. Informacije iz programa PurpleAir so na voljo tudi na zaslonih in zvočnikih Nest.

Na voljo je tudi sloj gozdnih požarov v ZDA, saj se približuje sezona gozdnih požarov. Tako si lahko ogledate podrobnosti o aktivnih požarih na območju, saj je Google sodeloval z Nacionalnim medagencijskim centrom za požare (NIFC). Za velike požare v naravi lahko preprosto poiščete "wildfires near me" in prikazane bodo povezane podrobnosti ter informacije o kakovosti zraka. "V prihodnjih mesecih" bo iskalnik Google dodal tudi podatke o dimu po ZDA, ki jih bo zagotovila Nacionalna uprava za oceane in ozračje (National Oceanic and Atmospheric Administration - NOAA).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki