marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Google Latitude prihaja na iPhone


07.08.2009
Objavil: Marko Likar

Google Latitude je že lep čas na voljo na Symbian, Android in Widnows Mobile operacijskih sistemih, sedaj pa ga lahko uporabljate tudi lastniki Apple-ovega iPhone-a.

Verzija za iPhone ne bo t.i. ''native application'' temveč bo v obliki spletne aplikacije. Uporabnik obišče google.com/latitude s pomočjo svojega brskalnika in si nato naredi zaznamek v glavni meni.

Aplikacija je uporabna za deljenje svoje lokacije s prijatelji. iPhone verzija ne bo delovala v ozadju in sproti posodabljala podatke o vaši lokaciji, saj boste za delovanje potrebovali brskalnik. Vsakič ko boste želeli posodobiti podatke o vaši lokaciji oz. boste želeli uporabljati aplikacijo boste morali uporabiti prav njega.

Predstavnik Googla je dejal: ''Z Apple-om smo intenzivno sodelovali, da bi omogočili Latitude na iPhone-u na način, ki se je Apple-u zdel najprimernejši za njihove uporabnike. Po tem, ko smo razvili Latitude aplikacijo za iPhone, je Apple zahteval, da izdamo Latitude kot spletno aplikacijo, da ne bi prišlo do zmede z Google Maps aplikacijo.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki