marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

slikaApple ustavil proizvodnjo zaslonov OLED družbe BOE za iPhone 13
09.05.2022

Novo poročilo trdi, da je proizvodnja zaslona OLED za iPhone 13 v podjetju BOE od februarja ustavljena. Po navedbah korejskega časopisa The Elec je bila zasnova širine vezja spremenjena brez predhodnega dovoljenja, zato je Apple svojemu partnerju naročil, naj ustavi proizvodnjo.

članki

Google Fi od januarja ne bo podpiral telefonov brez VoLTE


09.12.2020
Objavil: Dare Gliha

Google Fi je prejšnji teden pričel svoje stranke obveščati, da z januarjem ne bo več aktiviral pametnih telefonov, ki nimajo podpore za VoLTE. Sprememba sledi načrtom operaterja T-Mobile, da postopno ukine 3G in se preusmeri na uvajanje 5G. Ker je Google Fi MVNO, jim ne preostane drugega, kot da se temu prilagodijo.

Prve govorice o tem, da bo T-Mobile prenehal aktivirati naprave, ki nimajo podpore za VoLTE (Voice over LTE), so se pojavile že julija. Google želi zaradi tega vsem strankam, ki jih bo ta ukrep prizadel, ponuja 100 dolarjev kredita za nakup naprave neposredno pri njih. Pogoj je, da je naprava aktivirana pred 31. decembrom, ter da ima uporabnik sedaj v lasti napravo, ki ne podpira VoLTE vsaj od 3. decembra.

T-Mobile zaenkrat še ni natančno objavil, kdaj namerava ukiniti svoje 3G omrežje, vendar pa pri operaterju že v naslednjem letu sprejemajo določene korake za razširitev svojega 5G omrežja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki