marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

Google Fi od januarja ne bo podpiral telefonov brez VoLTE


09.12.2020
Objavil: Dare Gliha

Google Fi je prejšnji teden pričel svoje stranke obveščati, da z januarjem ne bo več aktiviral pametnih telefonov, ki nimajo podpore za VoLTE. Sprememba sledi načrtom operaterja T-Mobile, da postopno ukine 3G in se preusmeri na uvajanje 5G. Ker je Google Fi MVNO, jim ne preostane drugega, kot da se temu prilagodijo.

Prve govorice o tem, da bo T-Mobile prenehal aktivirati naprave, ki nimajo podpore za VoLTE (Voice over LTE), so se pojavile že julija. Google želi zaradi tega vsem strankam, ki jih bo ta ukrep prizadel, ponuja 100 dolarjev kredita za nakup naprave neposredno pri njih. Pogoj je, da je naprava aktivirana pred 31. decembrom, ter da ima uporabnik sedaj v lasti napravo, ki ne podpira VoLTE vsaj od 3. decembra.

T-Mobile zaenkrat še ni natančno objavil, kdaj namerava ukiniti svoje 3G omrežje, vendar pa pri operaterju že v naslednjem letu sprejemajo določene korake za razširitev svojega 5G omrežja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki