marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Google Earth 2.0 že na iPhone


02.12.2009
Objavil: Mitja Zupančič

Podjetje Google je izdalo večje posodobitve njihove izjemno popularne aplikacije Google Earth. Dodali so opcijo prenosa vaših personaliziranih zemljevidov, deležni pa boste še številnih izboljšav uporabnosti.

Različica 2.0 je že na voljo v Applovi iTunes trgovini App Store. Pretočite si jo lahko brezplačno, potrebujete le dostop do ameriške različice Appstora.

"Google Earth za iPhone in iPod touch je ena izmed najbolj popularnih aplikacij v spletni trgovini App Store. Po šestih mesecih je bila druga najbolj prenešena aplikacija," smo našli zapisano na Googlovem blogu Lata Longa.

"Brskanje po svetu z vašim mobilnikom zna biti izjemno zanimiva izkušnja, z gledanjem slik, člankov wikipedie in informacij krajev pa vse skupaj postane še mnogo bolj zanimivo pri raziskovanju novih delov našega planeta. Z zadnjo različico smo vse skupaj poenostavili," pripoveduje Peter Birch iz Googla.

Različica 2.0 omogoča vpogled vaših personaliziranih zemljevidov izdelanih preko osebnega računalnika. Dodanih je še nekaj jezikov in izboljšana je uporabnost.

Za ogled vaših (ali prijateljevih) zemljevidov se preprosto vpišete v Google Maps preko bližnjice My Maps na mobilniku.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki