marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Google Contacts kmalu s SyncML


23.07.2008
Objavil: Dare Gliha

Google je pred kratkim najavil dve novi storitvi, ki bosta kmalu dodani storitvi Gmail Contacts. Gmail Contacts je spletni adresar vgrajen v spletni portal Gmail, kmalu pa bo le-ta dobil podporo za SyncML.

SyncML je storitev, ki omogoča sinhronizacijo kontaktov in koledarja med mobilnikom in računalnikom. Nedavne spremembe specifikacij so tako omogočile nove storitve, med katerimi je tudi potisna pošta. Tako bo končno omogočena sinhronizacija Gmail kontaktov z drugimi napravami, torej tudi sinhronizacija z mobilnimi telefoni.

Poleg sinhronizacije bo storitev Gmail Contacts pridobila nadgradnjo samodejnega dodajanja elektronskega naslova v kontaktno listo. Trenutno se kot nov kontakt doda vsak naslov, na katerega pošljete elektronsko pošto, kar za posledico prinese nešteto neželenih vpisov. Sprememba, ki se obeta je, da bo vsak naslov, na katerega pošljemo pošto dodan v posebno listo imenovano »Suggested Contacts«, za lažje delo pa bo vseeno med kontakte samodejno dodan naslov, kateremu bomo pošto poslali več kot petkrat.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki