marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Google Contacts kmalu s SyncML


23.07.2008
Objavil: Dare Gliha

Google je pred kratkim najavil dve novi storitvi, ki bosta kmalu dodani storitvi Gmail Contacts. Gmail Contacts je spletni adresar vgrajen v spletni portal Gmail, kmalu pa bo le-ta dobil podporo za SyncML.

SyncML je storitev, ki omogoča sinhronizacijo kontaktov in koledarja med mobilnikom in računalnikom. Nedavne spremembe specifikacij so tako omogočile nove storitve, med katerimi je tudi potisna pošta. Tako bo končno omogočena sinhronizacija Gmail kontaktov z drugimi napravami, torej tudi sinhronizacija z mobilnimi telefoni.

Poleg sinhronizacije bo storitev Gmail Contacts pridobila nadgradnjo samodejnega dodajanja elektronskega naslova v kontaktno listo. Trenutno se kot nov kontakt doda vsak naslov, na katerega pošljete elektronsko pošto, kar za posledico prinese nešteto neželenih vpisov. Sprememba, ki se obeta je, da bo vsak naslov, na katerega pošljemo pošto dodan v posebno listo imenovano »Suggested Contacts«, za lažje delo pa bo vseeno med kontakte samodejno dodan naslov, kateremu bomo pošto poslali več kot petkrat.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki