marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Google z oglasnimi besedami


27.11.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Po prvih beta testih v ZDA, Angliji, na Japonskem in v Nemčiji bo sedaj Google ponudil njihove oglasne besede še v osmih državah. Naročniki oglasnih besed izdelajo oglas in izberejo ključne besede, ki jih povezujejo na njihovo spletno stran.

Med iskanjem ključnih besed po Googlu, se bodo uporabnikom prikazali oglasi osnovani po vsoti ponudbe. Oglaševanje se prikaže v dveh formatih. Prvi je povezava neposredno na njihovo mobilno spletno stran, drugi pa je oglas s katerim lahko uporabnim s klikom pokliče določenega oglaševalca. V ZDA ponuja google oglaševalcem izbiro specifičnih mobilnih operaterjev. Tako se bodo naprimer oglasi prikazali samo pri naročnikih operaterja Cingular. Oglasne besede pa so sedaj na voljo tudi v sledečih državah: ZDA, Anglija, Japonska, Nemčija, Francija, Italija, Nizozemska, Španija, Kitajska, Irska, Indija in Avstralija.

Počivali pa niso tudi pri Microsoftu in družbi Ingenio. Slednja je tako objavila dogovor z Microsoftom, kjer bo njihova funkcija "plačaj za klic"prikazana skupaj z Windows Live Search iskalnikom za mobilne naprave. Tako se bodo mobilnim uporabnikom med iskanjem informacij o recimo restavracijah, hotelih in potovalnih agencijah prikazale Ingenijevi oglasi.

Bodo uporabniki sprejeli mobilne oglase? Eno izmed poročil je pokazalo, da uporabniki veliko bolje sprejemajo koristne oglase. Poročilo je še pokazalo, da je ciljno mobilno oglaševanje 50 odstotkov bolj sprejemljivo, kot neciljno oglaševanje. 78 odstotkov vprašanih je še povedalo, da bi z veseljem sprejemali oglase, ki so podrejeni njihovim potrebam.

Slika je povzeta s strani http://www.slashphone.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki