marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

slikaApple ustavil proizvodnjo zaslonov OLED družbe BOE za iPhone 13
09.05.2022

Novo poročilo trdi, da je proizvodnja zaslona OLED za iPhone 13 v podjetju BOE od februarja ustavljena. Po navedbah korejskega časopisa The Elec je bila zasnova širine vezja spremenjena brez predhodnega dovoljenja, zato je Apple svojemu partnerju naročil, naj ustavi proizvodnjo.

članki

Pixel 6a naj bi bil predstavljen Google I/O, serija Pixel 7 in ura Pixel Watch pa oktobra


06.04.2022
Objavil: Dare Gliha

Letošnji dogodek Google I/O je najavljen za 11. in 12. maj. To bo prvi letošnji dogodek, ki ga bo gostil "iskalni" velikan. Kot ponavadi na tem dogodku Google poleg nove strojne opreme najavi tudi najnovejšo različico operacijskega sistema Android.

Letošnja konferenca I/O bo po najnovejših informacijah Johna Prosserja tudi dogodek za predstavitev telefona Pixel 6a, medtem ko bosta ura Pixel Watch in serija Pixel 7, o katerih se že dolgo govori, najavljeni na ločenem dogodku oktobra.

Prosser navaja, da bo telefon Pixel 6a na večini trgov predstavljen 28. julija. Po novem "uhajanju" podatkov naj bi bila ura Pixel Watch najavljena že na majskem dogodku Google I/O, vendar bo uradno ta ura, skupaj z mobilnikoma Pixel 7 in 7 Pro, najavljena na ločenem dogodku, ki bo predvidoma oktobra.

Pričakuje se, da bo Pixel 6a oblikovno sledil seriji Pixel 6, vendar z bolj kompaktno obliko in 6,2-palčnim zaslonom OLED. Telefon bo uporabljal isti čipovski nabor Tensor in bo imel 12,2 MP glavni senzor Sony IMX363 ter 12 MP ultraširokokotni senzor Sony IMX355, nameščen v vizirju na zadnji strani.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki