marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

General Mobile prejel tri Plus X nagrade


03.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Ameriški izdelovalec mobilnikov General Mobile, ki se evropskemu tržišču predstavlja preko distributerja HSWCOM, je na sejmu IFA 2008 dobil kar tri Plus X nagrade za svoje mobilne telephone G777, DST3GCOOL UMTS in DSTW1.

Nagrada Plus X nagrajuje podjetja za njihovo prizadevanje pri oblikovanju izdelkov, za katere veliko zanimanje pokažejo potrošniki. Kategorije, ki se pri nagradi upoštevajo so: inovativnost, oblika, uporabnost, ergonomija in ekologija. Plus X je tudi največje tekmovanje v regiji, saj ga podpira kar 38 partnerjev, trg, na katerega ciljajo pa je vreden preko 4 milijarde evrov.

In kaj je tako posebnega na treh mobilnikih, da so jim dodelili Plus X nagrado?

G777 je večpredstavni mobilnik z video očali, ki omogočajo ogled filmov kjer koli in kadar koli. Mobilnik je prejel nagrado v kategoriji inovativnost.

DST3GCOOL UMTS je UMTS mobilnik, ki omogoča uporabo dveh SIM kartic, ki delujeta hkrati, vgrajene pa so tudi zadnje 3G tehnologije. Mobilnik je prejel nagrado v kategoriji inovativnost.

DSTW1 je mobilnik, katerga poganja operacijski sistem Windows Mobile, hkrati pa omogoča uporabo dveh SIM kartic. Ker gre za poslovni izdelek so mu dodali še bralnik poslovnih vizitk. Mobilnik je prejel nagrado za kar štiri kategorije in sicer inovativnost, oblika, uporabnost in ekologija.

Vsi trije mobilniki so bili pred kratkim lansirani na nemškem trgu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki