marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Glasovno prepoznavanje sporočil premagalo najhitrejšega pisca


13.11.2006
Objavil: Klemen Sterle

Pri Nuance Communications so oznanili, da je Nuance Mobile Dictation slavil nad svetovnim prvakom v pisanju SMS-sporočil v izzivu, kako določiti najhitrejšo in najbolj natančno pot za pošiljanje sporočil in e-pošte na telefonih, dlančnikih ... Prireditev "The Amazing Race: Mobile Text Messaging" se je zgodila v Orlandu .

V klasični tekmi stroj proti človeku je Ben Cook, pred kratkim okronani svetovni prvak tekstovnih sporočil, tekmoval proti Nuance Mobile Dictationu, tehnologiji, namenjeni prepoznavanju govora, ki dovoljuje uporabnikom mobilnih telefonov, da ustvarijo tekstovna sporočila preko govora. Cook, najstnik iz Utaha, ima Guinnessov rekord za najhitrejši vnos standardiziranega 160 znakovnega sporočila na mobilnih telefonih, in sicer: "The razor toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human."

Cookov trikrat potrjeni rekord je postavljen na 42,22 sekunde. Nuance Mobile Dictation je postavil nov svetovni rekord in sicer na neverjetnih 16,32 sekund.

Nuance Mobile Dictation ima funkcijo "narekuj kjerkoli" vgrajeno na operacijskih sistemih Windows Mobile in Symbian, kjer dovoljuje uporabnikom, da narekujejo tekst kjerkoli opazijo utripajoči kurzor na svoji napravi. Nuance Mobile Dictation se lahko uporabi tudi na drugih operacijskih sistemih in aplikacijah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki