marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Glasbena Nokia 5500 Sport


25.10.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Večina od nas medtem, ko se rekreiramo ali pa "lutamo" po ulicah, rada posluša tudi glasbo. Nokia je sedaj, kot del njihovega načrta o prevzemu trga glasbenih telefonov, dodala nokii 5500 Sport možnost predvajanja skladb.

Dodali so še 512 MB microSD pomnilniško kartico, trakova za okoli zapestja in pasu, držalo za na kolo in pa nove športne slušalke.

Najnovejši mobilnik se tako pridružuje Nokijini liniji XpressMusic in ima 2 MP kamero, ki je sedaj združljiva tudi s funkcijami Symbian S60. Mobilnik vsebuje športne aplikacije, vključno s kalkulatorjem kalorij, ki lahko deluje tudi z GPS satelistkim sprejemnikom.

5500 Sport sedaj prihaja z še izboljšanimi glasbenimi funkcijami. Mobilnik podpira formate MP3, AAC, eAAC, AMR in WMA in prebavi pomnilniške kartice do kapacitete 1 GB. Priložena je tudi programska oprema Nokia Music Manager za lažje prenašanje glasbe iz osebnega računalnika na telefon, ki se lahko obenem obnaša tudi kot USB 2.0 ključek.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki