marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Garmin predstavil navigacijo za Mercedes-Benz konceptno vozilo


16.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Garmin Ltd je najavil prilagojeni vgrajeni navigacijski sistem za Mercedes-Benz konceptni S-Class Coupé, ki je predstavljen na Mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu v Nemčiji (12. – 22. septembra 2013).

Garmin navigacijska rešitev se odraža v naprednih ‘3D city models’ vključno z vodljivimi cestami, parki, rekami in zgradbami. Garmin nudi tako programsko kot tudi strojno opremo, ki je zasnovana na modularni K2 infozabavni platformi družbe. Mercedes-Benz konceptni avto bo na ogled na razstavnem prostoru Mercedes-Benz v “Festhalle”.

“Navdušeni smo, da je Mercedes-Benz izbral Garmin za zagotavljanje navigacijske tehnologije naslednje generacije za njihov Mercedes-Benz konceptni S-Class Coupé na IAA,” je dejal Matt Munn, Garmin managing director automotive OEM. “Biti del prihodnje vizije premium avtomobilske blagovne znamke kot je Mercedes-Benz je dokaz, da ima Garmin vodilni položaj v navigacijskem prostoru in naše inovativne tehnologije za upravljanje informacijskih ter zabavnih komponent v avtomobilih.”

Garmin navigacijska grafika je popolnoma prilagojena oblikovanju Mercedes-Benz konceptnega avta. Sistem odlikujejo ‘3D city models”, vključno z znamenitostmi, cestami, mostovi, predori in drugimi vsebinami. Garmin navigacijsko jedro naslednje generacije ponuja vodilne algoritme za usmerjanje.

Garmin informacijsko zabavni sistem za Mercedes-Benz konceptni avto dopolnjuje enako različico K2 strojne platforme in navigacijskega jedra, ki ga bo Garmin razkril na CES 2013. Inovativno K2 platformo je oblikoval in razvil Garmin oddelek za razvoj OEM naprav, je popolnoma prilagodljiva in predstavlja informacijski zabavni sistem ter navigacijsko rešitev za raznolike potrebe katerega koli proizvajalca avtomobilov.

V aprilu 2013 je Garmin napovedal, da je Daimler AG izbral Garmin za globalnega navigacijskega dobavitelja za prihodnje modele Mercedes-Benz. Garmin nagrajena navigacija bo v celoti vgrajena v Mercedes-Benz informacijsko zabavne sisteme v naslednjih letih.

Garmin oddelek za razvoj OEM naprav uporablja dolgoletne izkušnje v razvoju uporabniških vmesnikov in strojne opreme za avtomobilsko, letalsko in pomorsko industrijo. Bogate izkušnje uporablja za razvoj napredne avtomobilske navigacije, telemetričnih rešitev in informacijsko zabavnih sistemov ter jih povezuje v sisteme. Garmin širok nabor avtomobilske elektronike vsebuje informacijsko zabavne sisteme, telematiko, navigacijsko programsko opremo, storitve, vezane na lokacijo in povezane prenosne navigacijske sisteme. Garmin ima specializirane OEM razvojne pisarne za avtomobilsko industrijo v Združenih državah, Evropi in Aziji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki