marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Kartografija Garmin cityXplorer 2013 za pešce


11.06.2012
Objavil: Thomas Bergant

Garmin predstavlja posodobitev kartografije za pešce, Garmin cityXplorer 2013. Posodobitve bodo veseli predvsem obiskovalci športnih dogodkov, in sicer evropskega nogometnega prvenstva v Ukrajini in na Poljskem ter olimpijskih iger v Londonu.

S kartografijo cityXplorer so na voljo najnovejše informacije velikih mest Evrope, Amerike, Afrike, Avstralije in drugod, in sicer za lokalno nakupovanje, restavracije, hotele, zabavo, parkirišča in še veliko več. Poleg tega omogoča, da kot pešec izberete najhitrejšo in najbolj slikovito pot do svojega cilja, odvisno od vremena ali kako daleč boste hodili. Podzemna železnica, vlak, avtobus, vodni taksiji in več, so izbirne možnosti za poti do vašega cilja.

Novosti v najnovejši verziji kartografije cityXplorer 2013.10:
• Posodobljeni zemljevidi mest za priljubljene svetovne destinacije v Evropi, Severni in Južni Ameriki, Južni Afriki, Avstraliji in drugod
• Pokritost prevoza v Londonu je razširjena na več kot 650 avtobusnih prog
• Posodobljen zemljevid Londona vključno s 55 dodatnimi znamenitostmi in športnimi destinacijami dogodkov, več kot 980 dodatnih kilometrov pešpoti in več kot 20.000 dodatnih zanimivosti
• Prva izdaja kartografije cityXplorer za Kijev v Ukrajini in Poznan ter Wroclaw na Poljskem, s posebnimi priljubljenimi točkami (POI) za nogomet, vključno s prodajnimi mesti, vhodi in posebnimi parkirišči
• Za združljive naprave, posodobljena in dodatna 3D orientacijska točka za priljubljene športne destinacije

Nakup kartografije cityXplorer 2013 je na voljo na prodajnih mestih Garmin. Seznam le-teh najdete na www.garmin.si.
Dodajanje cityXplorer kartografije na napravo, ki ne podpira izboljšano navigacijo za pešce, bo omogočilo samo gledanje zemljevidov cityXplorer in zanimivosti, ne pa tudi vodenja. Na tako napravo lahko prenesete le eno regijo (mesto). Dodatne regije je mogoče prenesti s posameznimi microSD/SD pomnilniškimi karticami. Združljive naprave si oglejte na spletni strani Garmin: http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-11738-01&cat_id=0.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki