marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

Galaxy Z serija je presegla letno prodajo Galaxy Note serije v Evropi


04.09.2023
Objavil: Dare Gliha

Samsung je objavil, da je začetna prodaja telefonov Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 v Evropi presegla prodajo predhodnih modelov. "Naši najnovejši prepogljivi telefoni se prodajajo izjemno hitro," je povedal Benjamin Braun, glavni direktor marketinga v družbi Samsung Europe. "Pravzaprav je letna prodaja naših prepogljivih naprav v Evropi presegla prodajo Note serije."

Samsung je 11. avgusta napovedal razpoložljivost naprav Galaxy Z Flip5 in Z Fold5 v 38 državah po Evropi. Od začetka prodaje sta prepogljiva telefona izkazala dobre prodajne rezultate, ki presegajo prodajo prejšnje generacije. Odmevna predstavitev novih prepogljivih pametnih telefonov in njihov uspeh na evropskem trgu kažeta na naraščajočo željo po uveljavljanju prepogljivih telefonov med širšo publiko.

Strokovnjaki iz panoge predvidevajo, da bo Samsung letni obseg prodaje prepogljivih pametnih telefonov, vključno z Galaxy Z Flip5 in Z Fold5, letos presegel mejnik 10 milijonov enot.

V Evropi je prodajno razmerje med Galaxy Z Flip5 in Z Fold5 približno 7:3. Pri modelu Z Flip5 sta bili zelo priljubljeni barvi grafitna in mentol zelena, pri modelu Z Fold5 pa sta bili priljubljeni barvi fantomsko črna in ledeno modra.

Galaxy Z Flip5 je bil opevan zaradi čutnega oblikovanja in nadgrajenega zunanjega zaslona (Flex Window), ki je 3,78-krat večji od prejšnje generacije. Potrošnike v Evropi je navdušila zlasti kamera FlexCam, ki ponuja vsestransko izkušnjo s kamero, edinstveno za prepogljive telefone.

Galaxy Z Fold5 je zmogljiv na področju produktivnosti, saj ponuja opravilno vrstico in S Pen pisalo, kar uporabnikom izboljša izkušnjo večopravilnosti. Z najtanjšo in najlažjo zasnovo med vsemi serijami Z Fold in 10 g manjšo težo, je Samsung na evropskem trgu zaznal pozitiven odziv na Galaxy Z Fold5.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki