marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

Galaxy Z serija je presegla letno prodajo Galaxy Note serije v Evropi


04.09.2023
Objavil: Dare Gliha

Samsung je objavil, da je začetna prodaja telefonov Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 v Evropi presegla prodajo predhodnih modelov. "Naši najnovejši prepogljivi telefoni se prodajajo izjemno hitro," je povedal Benjamin Braun, glavni direktor marketinga v družbi Samsung Europe. "Pravzaprav je letna prodaja naših prepogljivih naprav v Evropi presegla prodajo Note serije."

Samsung je 11. avgusta napovedal razpoložljivost naprav Galaxy Z Flip5 in Z Fold5 v 38 državah po Evropi. Od začetka prodaje sta prepogljiva telefona izkazala dobre prodajne rezultate, ki presegajo prodajo prejšnje generacije. Odmevna predstavitev novih prepogljivih pametnih telefonov in njihov uspeh na evropskem trgu kažeta na naraščajočo željo po uveljavljanju prepogljivih telefonov med širšo publiko.

Strokovnjaki iz panoge predvidevajo, da bo Samsung letni obseg prodaje prepogljivih pametnih telefonov, vključno z Galaxy Z Flip5 in Z Fold5, letos presegel mejnik 10 milijonov enot.

V Evropi je prodajno razmerje med Galaxy Z Flip5 in Z Fold5 približno 7:3. Pri modelu Z Flip5 sta bili zelo priljubljeni barvi grafitna in mentol zelena, pri modelu Z Fold5 pa sta bili priljubljeni barvi fantomsko črna in ledeno modra.

Galaxy Z Flip5 je bil opevan zaradi čutnega oblikovanja in nadgrajenega zunanjega zaslona (Flex Window), ki je 3,78-krat večji od prejšnje generacije. Potrošnike v Evropi je navdušila zlasti kamera FlexCam, ki ponuja vsestransko izkušnjo s kamero, edinstveno za prepogljive telefone.

Galaxy Z Fold5 je zmogljiv na področju produktivnosti, saj ponuja opravilno vrstico in S Pen pisalo, kar uporabnikom izboljša izkušnjo večopravilnosti. Z najtanjšo in najlažjo zasnovo med vsemi serijami Z Fold in 10 g manjšo težo, je Samsung na evropskem trgu zaznal pozitiven odziv na Galaxy Z Fold5.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki