marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

Samsung Galaxy Z Fold in Z Flip bosta morda imela novo tehnologijo Ironflex


17.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Iz seznama blagovnih znamk, ki ga je pri korejski službi za informacije o pravicah intelektualne lastnine vložil Samsung, je razvidno, da se v prihodnjih napravah Galaxy Z Fold in Z Flip pojavlja nova tehnologija.

Glede na čas uvrstitve na seznam je mogoče sklepati, da bosta telefona Z Fold6 in Z Flip6, ki bosta predstavljena predvidoma avgusta, uporabljala tako imenovano tehnologijo "Ironflex".

Čeprav ni opisa same tehnologije, je na seznamu omenjena "zložljiva zaslonska plošča OLED", ki ni omejena na pametne telefone, temveč tudi na tablične računalnike, prenosnike in pametne nosljive naprave. Zato lahko sklepamo, da gre za zložljive zaslone.

Sodeč po vzdevku Ironflex je to verjetno povezano s tečajem in njegovo vzdržljivostjo. Številni uporabniki zaradi težav s trajnostjo še vedno neradi prestopijo na stran zložljivih zaslonov, zato se zdi, da se Samsung tega vprašanja loteva z novo tehnologijo in privlačnim novim marketinškim imenom zanjo. Kaj vse to pomeni, pa bomo očitno podrobneje izvedeli ob predstavitvi naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki