marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung z Galaxy Z Flip3 prejel nagrado iF Design Awards 2022


21.04.2022
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics je na prestižnem nemškem mednarodnem oblikovalskem tekmovanju International Forum (iF) Design Award 2022 skupno prejela 71 nagrad. Med drugim je Samsung Electronics prejel zlato nagrado za mobilni telefon Galaxy Z Flip3 5G. Letos je Samsung prejel največ nagrad med 11.000 prijavljenimi izdelki iz 57 držav.

Nagrada iF Design Award, ki se je pričela podeljevati leta 1953 kot Die Gute Industrieform e.V., med drugim izvaja celovite ocene razlikovanja in vpliva v skupno devetih kategorijah; izdelek, embalaža, komunikacija, profesionalni koncept, notranja arhitektura, arhitektura, oblikovanje storitev, uporabniška izkušnja (UX) in uporabniški vmesnik (UI).

»Pomembno je, da oblikovanje povezuje spreminjajoče se vrednote z inovativnimi tehnologijami. Zavezani smo, da bomo ponudili smiselno izkušnjo, ki izpolnjuje različne zahteve strank in hkrati izboljšuje kakovost našega življenja,« je dejal Jinsoo Kim, izvršni podpredsednik Centra za korporativno oblikovanje v družbi Samsung Electronics.

Galaxy Z Flip3 je bil nagrajen zaradi svoje ikonične in kompaktne zasnove, ki je opremljena z vrhunskimi funkcijami in ekskluzivnimi izkušnjami s prepogibanjem, ki zagotavlja resnično osebno izkušnjo pametnega telefona. Z edinstveno obliko Galaxy Z Flip3 lahko uporabniki uživajo v popolni izkušnji pametnega telefona, ko je razvit, in v žepni zasnovi, ko je prepognjen na polovico. Oblika ni izpopolnjena le z zagotavljanjem velikega pokrivnega zaslona, temveč tudi povečuje uporabnost, saj uporabnikom omogoča pregledovanje obvestil in zajemanje hitrih fotografij tudi, ko je zložen.

Samsung Electronics je s svojimi dizajni, ki so bili na natečaju iF Design Award 2022 priznani v vseh kategorijah, vključno z izdelki in uporabniškimi vmesniki, prejel največ nagrad - skupaj 71.

Za oblikovalsko odličnost sta bila nagrajena tudi novi vmesnik pametnih telefonov Galaxy One UI 4, ki uporabnikom omogoča prilagajanje naprav, in Galaxy Upcycling at Home, ki uporabnikom omogoča gradnjo pametnega doma z recikliranjem neuporabljenih telefonov Galaxy v naprave Home IoT.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki