marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Galaxy Watch7 naj bi omogočal spremljanje sladkorja v krvi


08.05.2024
Objavil: Dare Gliha

Neinvazivno spremljanje krvnega sladkorja je naslednja meja za nosljive naprave in novo poročilo iz Južne Koreje kaže, da bo Samsung morda predstavil svojo naslednjo generacijo pametnih ur z možnostjo spremljanja ravni sladkorja v krvi uporabnikov.

Po navedbah poročila se je Hon Pak, ki opravlja funkcijo podpredsednika uprave družbe Samsung Electronics in je vodja digitalnega zdravstva, v medicinskem centru družbe v Seulu sestal s člani svetovalnega odbora Samsung Health, da bi razpravljali o napredku pri spremljanju sladkorja v krvi in njegovi implementaciji v pametne nosljive naprave.

Pogovor naj bi zajemal številne druge teme, vključno z napredkom umetne inteligence pri spremljanju zdravja ter napredkom pri odkrivanju srčne aritmije in hipertenzije.Poročilo ni razkrilo nobenih podrobnosti o delovanju sistema za spremljanje sladkorja v krvi.

Serija Galaxy Watch7 bo predvidoma debitirala 10. julija skupaj z urami Galaxy Ring, Galaxy Fold6 in Flip6. Serija Watch7 naj bi debitirala z novim čipovjem Exynos W940, ki naj bi bilo za 50 % učinkovitejše od predhodnika, in do 32 GB pomnilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki