marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Galaxy NotePRO na pariškem tednu moške mode


20.01.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Mobile in slavni oblikovalec moške mode Juun.J sta oznanila skupno sodelovanje na pariškem tednu moške mode, ki bo spoj inovativne tehnologije in visoke mode. Juun.J črpa navdih iz sodobnih interpretacij tradicionalnih tem in posledične inovativne ulične kulture, za Samsungove tablične računalnike Galaxy Note 10.1 (verzija 2014) pa je ustvaril prestižne usnjene etuije.

Na pariški modni reviji so manekeni kot dodatek nosili dva različna etuija, obenem pa se je pokazal tudi Samsungov novinec Galaxy NotePRO 12.2 in naznanil Samsungov vstop na trg moške mode.

»Mobilna tehnologija je postala neločljiv element sodobnega osebnega sloga in zdaj vpliva na modo kot še nikoli doslej,« je pojasnil oblikovalec Juun.J. »Sodelovanje s Samsungom mi je dalo možnost, da pokažem, kaj je navdih za moje kreacije na revijah, ter kako pomembna je inovativna tehnologija za moj vsakdanji posel in ustvarjalni proces.«

Galaxy NotePRO (12.2) in Galaxy Note 10.1 (verzija 2014) sta vrhunska Samsungova tablična računalnika. Oba se ponašata z izjemnim slikovnim prikazom na prostornem zaslonu, elegantno in tanko obliko, ustvarjalnimi funkcijami v kombinaciji s pisalom S Pen ter številnimi večopravilnostnimi orodji. Galaxy NotePRO 12.2 se je prvič pokazal na Juun.J-jevi modni reviji na pariškem tednu mode, potem ko so prejšnji teden na CES 2014 v Las Vegasu naznanili njegov prihod.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki