marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

članki

Galaxy AI umetna inteligenca prišla v izbrane modele Galaxy naprav


02.04.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung je sporočil, da so izjemne funkcije Galaxy AI, ki so bile predstavljene z Galaxy S24 serijo v začetku tega leta, od sedaj na voljo tudi v dodatnih napravah Galaxy. S posodobitvijo sistema One UI 6.1 bo mobilna umetna inteligenca na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9.

Umetna inteligenca (UI) je ena največjih prebojev našega časa, pri čemer verjamemo, da bodo prav mobilne naprave postale glavna točka dostopa do UI tehnologije. Umetna inteligenca na mobilnih napravah bo preoblikovala način, kako uporabniki komunicirajo s svojimi napravami, svojimi najbližjimi in svetom okoli njih, s tem pa odpira nove možnosti za vse. Galaxy AI predstavlja mobilno UI na resnično pomenski način, ki odklepa brezhibno komunikacijo in neovirano ustvarjalnost ter produktivnost.

Potovanja bodo odslej še bolj vznemirljiva
Galaxy AI je zasnovan za zagotavljanje vrhunskih mobilnih izkušenj z umetno inteligenco, ki uporabnikom omogočajo vsakodnevno življenje. Pomislite, da se potepate po ulicah starega mesta, odkrivate nove kraje polne zgodovinskih spomenikov in pristnih restavracij.

Med potovanjem lahko uporabniki izkusijo moč funkcije Tolmač (Interpreter). Znajdete se v tipični italijanski trattorii, kjer bi radi naročili lokalne specialitete, vendar se ne počutite povsem domače pri govorjenju italijanskega jezika. S funkcijo Tolmač na vaši napravi Galaxy lahko enostavno oddate naročilo v svojem maternem jeziku, Tolmač pa bo v realnem času prevedel vaše besede v italijanščino, s čimer boste lažje komunicirali z osebjem restavracije.

Poleg tega lahko s funkcijo Sprotni prevod (Live translate) med sprehajanjem po mestu prevajate vse. Na primer informativne table in se tako znajdete natanko tam, kamor ste namenjeni. S kamero vašega telefona preprosto skenirate besedilo table in Sprotni prevod bo avtomatsko prevedel besedilo.

Ko raziskujete znamenitosti, kot sta rimski Kolosej ali Panteon, lahko izkoristite funkcijo Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google). S prstom obkrožite fotografijo zgradbe ali spomenika na zaslonu vašega telefona in takoj prejmite vse zanimive informacije o njih. Vse to lahko obogati vaše razumevanje zgodovine in kulturnega pomena teh krajev.

Ko se po napornem dnevu raziskovanja vrnete v hotel, si zapišite svoje vtise in opazke s funkcijo Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki poskrbi, da so vaši zapiski urejeni. Tako boste povsem preprosto ustvarili dnevnik vašega obiska v Rimu, ki ga lahko kasneje prebirate in delite s prijatelji.

Vse že posnete fotografije lahko še izboljšate z uporabo funkcij Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) in Generativno urejanje (Generative Edit). Prva bo poskrbela, da naprava sama predlaga najboljše popravke fotografije, z Generativnim urejanjem pa boste lahko s slike odstranili moteče elemente na fotografiji, od ljudi do odsevov.

Posodobitve na voljo v izbranih napravah Galaxy
Uporabniki naprav serije Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 ali Tab S9 lahko posodobitev One UI 6.1 že prenesejo in namestijo na svoje napraev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki