marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Novi Fring različice 3.35 za Symbian 9


11.06.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Fring je izdal novo različico svojega programa za mobilne telefone z S60 vmesnikom. Fring je brezplačna mobilna aplikacija, ki omogoča brezplačne mobilne pogovore preko VoIP protokola in podpira več IM ponudnikov, kot so MSN, Yahoo in podobni.

Uporabniki aplikacije Fring lahko preko mobilnega VoIP protokola komunicirajo z drugimi mobilnimi uporabniki Fringa preko SkypeOut in SIP ponudnikov, lahko pa komunicirajo tudi z uporabniki računalnikov preko Skypea, Google Talka, MSN Messengerja, ICQ-ja, vse preko enega integriranega seznama.

In kaj je novega v najnovejši različici? Fring je sedaj stabilnejši, z manj motnjami in izpisi, izboljšali so tudi kvaliteto zvoka, dodali možnost uporabe zvočnika za uporabnike Symbiana različice 9.2 ter omogočili prenos podatkov preko 3G omrežij in preko WiFi brezžične povezave, torej ni več potrebe po MMS-ih, bluetoothu in infrardečem vmesniku.

Novo različico aplikacije Fring si na mobilni telefon najenostavneje naložite tako, da z mobilnikom obiščete spletno stran www.fring.com in si naložite Fring neposredno na vaš mobilnik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki