marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Freya – nova in učinkovita aplikacija za ženske na Kickstarterju


30.07.2014
Objavil: Thomas Bergant

Ekipa Hedgehog razvija preprosto, učinkovito in estetsko aplikacijo za spremljanje menstrualnega ciklusa z imenom Freya. Z uporabo krožnega koledarja CircleTime uporabnicam sporoča optimalni čas za zanositev ali uporabo zaščite pred zanositvijo. Uporabnice lahko spremlja tudi v času nosečnosti in šteje predvideni čas do rojstva.

Aplikacija, poimenovana po skandinavski boginji ljubezni, spolnosti, lepote in plodnosti je preprosta za uporabo. Njen cilj je uporabnicam olajšati in polepšati življenje in je darilo vsem ženskam.

Vse, ki si želijo čim prejšnjega zagona aplikacije, pozivamo, da pomagajo ekipi Hedgehog pri zbiranju zagonskih denarnih sredstev s pomočjo spletnega portala Kickstarter. Sodelujoči bodo imeli enkratno priložnost pridobiti izvirne nagrade, narejene iz naravnih in okolju prijaznih materialov, saj je eden glavnih ciljev članov ekipe Hedgehog trajnostni razvoj in si prizadevajo, da se naravi in okolju povrne vsa njena lepota.

"Naš cilj je izdelati preprost menstrualni koledar za ženske, ki bo privlačen na pogled in hkrati izredno uporaben,” je povedala Sabina Durini, idejna snovalka Freye in članica ekipe HedgeHog.

Aplikacija Freya bo v prvi fazi namenjena pametnim telefonom in tablicam z Applovim sistemom iOS. Ekipa Hedgehog pa je doslej razvila prvi digitalni krožni koledar CircleTime, ki bo tudi osnova za Freyo, s čimer je uspešnost hitrega dokončanja aplikacije zagotovljena.

Sredstva na Kickstarterju se bodo zbirala 30 dni.

Povezava do projekta: Klik
Uradna spletna stran: Klik

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki