marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Francija naredila korak naprej v zakonodaji za mobilno TV


16.08.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Francoski Bouygues Telecom pozdravlja napredek, storjen s strani francoskega zbora ministrov, ki so odobrili načrt modernizacije zvočno-vizualnih oddajanj in televizije prihodnosti. To besedilo je nujno za razvoj mobilne telefonije v Franciji.

Bouygues Telecom poudarja, da so vsi francoski industrijski partnerji združeni pod Mobilni TV forum - televizijski kanali, mobilni operaterji, izdelovalci mobilnih telefonov… - dosegli soglasje o razvoju mobilne televizije.

Nekatere države so že pričele uvajati nove mobilne televizijske storitve, med njimi tudi Japonska, Južna Koreja, Južna Afrika in Italija. Večina večjih evropskih držav načrtuje komercialni začetek mobilne televizije v letu 2007. Italija je izkoristila prednost Svetovnega nogometnega prvenstva in začela komercialno uporabo mobilne televizije preko DVB-H v maju leta 2006 in tako postala prva evropska država, ki ponuja to storitev.

Francija je vedno bila pionir v zvočno-vizualnem svetu in zato ne želi zaostajati. Bouygues Telecom želi mobilno televizijo v Franciji uvesti čimhitreje, priložnost pa vidijo ob začetku svetovnega rugby prvenstva, septembra 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki