marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Foxconn ustavil proizvodnjo iPhona 5C?


22.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Apple je z modelom iPhone 5C doživel nov udarec. DigiTimes navada, da je FoxConn v svojem obratu Zhengzhou prenehal z izdelovanjem omenjenega mobilnika. Namesto njega naj bi pričeli izdelovati model iPhone 5S.

Že pred dnevi je prišla novica, da Apple zmanjšuje proizvodnjo modela iPhone 5C iz 50.000 kosov na samo 8.000 kosov dnevno. Čeprav so prodajne številke Appla še vedno velike, niso iz podjetja nikoli sporočili številk le za model iPhone 5C.

Izkazalo se je, da prodaja iPhona 5C ni tekla po pričakovanjih, kar pa poznavalcev niti ne preseneča. Ker so prodajne številke iPhona 5S velike, se poraja vprašanje, če ni Apple z modelom 5C le želel povečati prodajo modela iPhone 5S. Verjetno je tudi, da pri podjetju nikoli niso imeli namena deliti trga med dva nova mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki