marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

Foxconn ustavil proizvodnjo iPhona 5C?


22.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Apple je z modelom iPhone 5C doživel nov udarec. DigiTimes navada, da je FoxConn v svojem obratu Zhengzhou prenehal z izdelovanjem omenjenega mobilnika. Namesto njega naj bi pričeli izdelovati model iPhone 5S.

Že pred dnevi je prišla novica, da Apple zmanjšuje proizvodnjo modela iPhone 5C iz 50.000 kosov na samo 8.000 kosov dnevno. Čeprav so prodajne številke Appla še vedno velike, niso iz podjetja nikoli sporočili številk le za model iPhone 5C.

Izkazalo se je, da prodaja iPhona 5C ni tekla po pričakovanjih, kar pa poznavalcev niti ne preseneča. Ker so prodajne številke iPhona 5S velike, se poraja vprašanje, če ni Apple z modelom 5C le želel povečati prodajo modela iPhone 5S. Verjetno je tudi, da pri podjetju nikoli niso imeli namena deliti trga med dva nova mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki