marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Fotografije ohišja mogočega novega iPhone-a razkrivajo večji zaslon in kovinski hrbet


08.06.2012
Objavil: Janez Lukan

Po vseh govoricah o tem, da bo imel naslednji iPhone štiri palčni zaslon, imamo na razpolago vpogled v morebiten končni rezultat. Spletna stran [url=http://9to5mac.com/]9to5mac[/url] je domnevno avtentične slike prejel od kitajskega dobavitelja delov za iPhone in te prikazujejo sprednji in zadnji del naslednjega Applovega pametnega telefona.

Najbolj opazna sta širina telefona, ki se ni nič kaj opazno spremenila, ter višja postava telefona. Po različnih virih je posledica tega ločljivost zaslona 1136 x 640 pikslov, ta pa po diagonali meri 3,99 palca. Naslednja velika sprememba je skoraj popolnoma kovinski hrbet, ki zgoraj in spodaj pušča malo prostora tudi za steklene vložke. To je sicer še vedno lahko samo prototip, na katerem je delal Apple, toda če se izkaže za pravo stvar, se aluminijasti hrbti starih iPhone-ov vračajo.

Če pogledamo dalje vidimo, da se je vtičnica na dnu naprave pomanjšana. Ali to lahko pomeni, da Apple razvija nov priključek? Pravzaprav je videti zelo podobna micro USB vtičnici. Obkroža jo reža za zvočnik z velikimi luknjicami za domnevno okrepljen zvok. Malo nerodno pa je postavljena FaceTime sprednja kamera, ki je sedaj nad slušalko.

Ni še potrjeno, če fotografije kažejo na pravi prototip iPhone-a. Ne glede na to, pa zelo uspešno portretira kaj lahko pričakujemo oktobra, ko se pričakuje, da bo Apple odkril njihov najnovejši pametni telefon.

Slike so povzete s strani 9to5mac.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki