marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

FixMyMovie.com nadgradi filmčke slabše kvalitete


13.03.2008
Objavil: Marko Likar

MotionDSP je najavil nadgradnjo posameznih storitev na njihov strani s storitvami www.FixMyMovie.com. Sedaj lahko uporabniki z le enim korakom naložijo svoje filmčke s pomočjo multimedijskih sporočil MMS ter elektronske pošte.

Filmčki naloženi na FixMyMovie so samodejno nadgrajeni na štirikratno ločljivost, tisti, ki imajo slabe svetlobne pogoje pa so prav tako nadgrajeni, kar omogoči normalno vidljivost filmčka. Vendar to še ni vse. Filmčki, ki imajo nizek ''frame-rate'' so stabilizirani, zglajena je njihova slika, prav tako pa se jim poviša ''high-bitrate'' na najboljšo možno kvaliteto.

Ena od novejših in prenovljenih funkcij je nalaganje filmčkov s pomočjo elektronske pošte. Filmčki so po sprejemu avtomatično nadgrajeni in uporabniku se vrne kratko sporočilo o povezavi do filmčka. Včlanjeni uporabniki lahko nato s samo enim klikom filmčke naložijo na YouTube in MySpace strani, v bloge, ali pa kakšno drugo spletno stran. Vsak včlanjen uporabnik pridobi lastno galerijo kjer lahko svoje filmčke deli z drugimi uporabniki.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki