marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Nokia in FIBA bosta razvili mobilno storitev za globalno košarko


24.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Nokia in Mednarodna košarkaška zveza FIBA sta najavili sodelovanje pri izdelavi mobilnih storitev za družbi FIBA, FIBA Europe in za nekaj najpomembnejših košarkaških dogodkov leta. Nova mobilna FIBA storitev bo košarkaške navdušence seznanjala s sprotnimi rezultati, novicami, urniki in intervjuji kadarkoli in kjerkoli bodo hoteli.

Mobilna storitev FIBA bo na voljo preko katerekoli mobilne naprave, ki ima dostop do interneta. Ponujala bo obsežno in uporabniku prijazno mobilno video izkušnjo, FIBA mobilne vsebine pa bodo na voljo tudi preko Nokiinega video centra, ki je trenutno na voljo na Nokii N95.

Kot del dogovora bo Nokia FIBA reporterje opremila z Nokia N93i multimedijskimi računalniki, s katerimi bodo lahko posneli visoko kvalitetne video, slikovne in glasbene vsebine, ki bodo na voljo na FIBA mobilnih straneh.

Nokia bo prisotna na večini FIBA prireditev v letu 2007. Med njimi so olimpijske kvalifikacije evropskih košarkarskih moštev v Španiji septembra tega leta, ameriško prvesntvo FIBA v Las Vegasu v avgustu 2007 in FIBA U19 svetovno prvenstvo v Novem Sadu, ki se je že odvilo julija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki