marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 Pro z rekordno oceno na vrh lestvice DxOMark
28.10.2020

DxOMark je objavil temeljit preizkus kamer pametnega telefona Huawei Mate 40 Pro, v katerem so mu dodelili kar 136 točk. S tem se je z naskokom zavihtel na prvo mesto enega najbolj verodostojnih spletnih portalov za testiranje fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov, kar je dokaz, da je ta pametni telefon opremljen z najboljšimi kamerami na svetu.

slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

članki

Z aplikacijo Facinate je Facebook na Nokiah še bolj zabaven


25.01.2012
Objavil: Thomas Bergant

Za dostopanje do priljubljenega družbenega omrežja je v Nokia Trgovini dostopna množica aplikacij. Toda nekatere kljub temu izstopajo. Med njimi je brezplačna aplikacija Facinate, ki jo je razvilo slovensko podjetje Inova IT in je že v prvem mesecu po objavi zabeležila skoraj 90.000 prenosov.

Aplikacija Facinate ponuja edinstveno uporabniško izkušnjo, saj poleg navpičnega omogoča tudi vodoravno pomikanje po strani s potegom prsta po zaslonu. Poleg osnovnih funkcij družbenih omrežij, kot so posodobitve stanja, objavljanje fotografij in komentarjev ter iskanje, je uporabniku na razpolago še možnost prikazovanja obvestil in pomembnih informacij neposredno na osnovnem zaslonu telefona. Uporabnike, ki na Facebooku radi klepetajo, bo razveselila tudi podpora Facebook Klepetu.

Brezplačna aplikacija Facinate deluje na večini mobilnih telefonov Nokia z zaslonom na dotik. Uporabniki jo lahko na svoje mobilne telefone prenesejo iz Nokia Trgovine.
http://www.nokia.si in http://nokia.mobi

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki