marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Facebook in Nokia sodelujeta pri izboljševanju povezljivosti na poti


28.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Facebook in Nokia sta skupaj predstavila novost, inovativno vgrajeno tipko za neposredno dostopanje do družbenega omrežja Facebook na novi napravi Nokia Asha 205. Nokia Asha 205 je prvi telefon Nokia z namensko tipko Facebook, ki je ustvarjena za uporabnike z željo po hitrem dostopanju do priljubljenih možnosti družbenega omrežja Facebook.

»Ljudje po vsem svetu uporabljajo storitev Facebook Mobile za povezovanje in deljenje vsebin s svojimi prijatelji,« je dejal Javier Olivan, vodja za področji rasti in vključevanja ter mobilno področje pri Facebooku. »Osredotočamo se na ponujanje najboljše možne izkušnje uporabe Facebooka kar največ ljudem. Partnerstvo z Nokio tako popolnoma dopolnjuje našo strategijo ponujanja bogate uporabniške izkušnje pri povezovanju s prijatelji ljudem po vsem svetu.«

»Mladi po vsem svetu Facebook vse pogosteje uporabljajo za druženje, ohranjanje stikov s prijatelji in navezovanje novih prijateljstev. S predstavitvijo Nokie Asha 205 se odzivamo na te naraščajoče potrebe in mladim uporabnikom dajemo edinstveno možnost za dostopanje do Facebooka na poti,« je rekel Timo Toikkanen, izvršni podpredsednik Nokie za področje mobilnih telefonov. »Opazili smo, da je veliko uporabnikov naprav Nokia Asha izjemno družabnih. Zato smo ponosni, da smo v sodelovanju s Facebookom predstavili namensko tipko Facebook, ki izboljšuje uporabniško izkušnjo teh uporabnikov.«

Nova Nokia Asha 205 uporabnikom omogoča enostaven dostop do aplikacije Facebook for Every Phone in preprosto uporabo klepeta, ene najbolj priljubljenih funkcij na družbenem omrežju Facebook. Uporabniki bodo z aplikacijo Facebook for Every Phone lahko:

• Videli, kdo od njihovih prijateljev je dostopen za klepet, in takoj začeli pogovor z njim.
• Hitro začeli pisanje sporočila in skupinske klepete.
• Kjer koli in ne glede na to, kakšen mobilni telefon imajo, hitro navezali stik z ljudmi, ki jih poznajo.

Uporabniki telefona Nokia Asha 205 bodo lahko preprosto uporabljali tudi druge funkcije družbenega omrežja Facebook, na primer deljenje fotografij in posodobitev statusov s svojimi prijatelji, in bili tako z enim dotikom povezani z ljudmi okrog sebe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki