marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Facebook in Nokia sodelujeta pri izboljševanju povezljivosti na poti

Deli z ostalimi

28.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Facebook in Nokia sta skupaj predstavila novost, inovativno vgrajeno tipko za neposredno dostopanje do družbenega omrežja Facebook na novi napravi Nokia Asha 205. Nokia Asha 205 je prvi telefon Nokia z namensko tipko Facebook, ki je ustvarjena za uporabnike z željo po hitrem dostopanju do priljubljenih možnosti družbenega omrežja Facebook.

»Ljudje po vsem svetu uporabljajo storitev Facebook Mobile za povezovanje in deljenje vsebin s svojimi prijatelji,« je dejal Javier Olivan, vodja za področji rasti in vključevanja ter mobilno področje pri Facebooku. »Osredotočamo se na ponujanje najboljše možne izkušnje uporabe Facebooka kar največ ljudem. Partnerstvo z Nokio tako popolnoma dopolnjuje našo strategijo ponujanja bogate uporabniške izkušnje pri povezovanju s prijatelji ljudem po vsem svetu.«

»Mladi po vsem svetu Facebook vse pogosteje uporabljajo za druženje, ohranjanje stikov s prijatelji in navezovanje novih prijateljstev. S predstavitvijo Nokie Asha 205 se odzivamo na te naraščajoče potrebe in mladim uporabnikom dajemo edinstveno možnost za dostopanje do Facebooka na poti,« je rekel Timo Toikkanen, izvršni podpredsednik Nokie za področje mobilnih telefonov. »Opazili smo, da je veliko uporabnikov naprav Nokia Asha izjemno družabnih. Zato smo ponosni, da smo v sodelovanju s Facebookom predstavili namensko tipko Facebook, ki izboljšuje uporabniško izkušnjo teh uporabnikov.«

Nova Nokia Asha 205 uporabnikom omogoča enostaven dostop do aplikacije Facebook for Every Phone in preprosto uporabo klepeta, ene najbolj priljubljenih funkcij na družbenem omrežju Facebook. Uporabniki bodo z aplikacijo Facebook for Every Phone lahko:

• Videli, kdo od njihovih prijateljev je dostopen za klepet, in takoj začeli pogovor z njim.
• Hitro začeli pisanje sporočila in skupinske klepete.
• Kjer koli in ne glede na to, kakšen mobilni telefon imajo, hitro navezali stik z ljudmi, ki jih poznajo.

Uporabniki telefona Nokia Asha 205 bodo lahko preprosto uporabljali tudi druge funkcije družbenega omrežja Facebook, na primer deljenje fotografij in posodobitev statusov s svojimi prijatelji, in bili tako z enim dotikom povezani z ljudmi okrog sebe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki