marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Facebook in Nokia sodelujeta pri izboljševanju povezljivosti na poti


28.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Facebook in Nokia sta skupaj predstavila novost, inovativno vgrajeno tipko za neposredno dostopanje do družbenega omrežja Facebook na novi napravi Nokia Asha 205. Nokia Asha 205 je prvi telefon Nokia z namensko tipko Facebook, ki je ustvarjena za uporabnike z željo po hitrem dostopanju do priljubljenih možnosti družbenega omrežja Facebook.

»Ljudje po vsem svetu uporabljajo storitev Facebook Mobile za povezovanje in deljenje vsebin s svojimi prijatelji,« je dejal Javier Olivan, vodja za področji rasti in vključevanja ter mobilno področje pri Facebooku. »Osredotočamo se na ponujanje najboljše možne izkušnje uporabe Facebooka kar največ ljudem. Partnerstvo z Nokio tako popolnoma dopolnjuje našo strategijo ponujanja bogate uporabniške izkušnje pri povezovanju s prijatelji ljudem po vsem svetu.«

»Mladi po vsem svetu Facebook vse pogosteje uporabljajo za druženje, ohranjanje stikov s prijatelji in navezovanje novih prijateljstev. S predstavitvijo Nokie Asha 205 se odzivamo na te naraščajoče potrebe in mladim uporabnikom dajemo edinstveno možnost za dostopanje do Facebooka na poti,« je rekel Timo Toikkanen, izvršni podpredsednik Nokie za področje mobilnih telefonov. »Opazili smo, da je veliko uporabnikov naprav Nokia Asha izjemno družabnih. Zato smo ponosni, da smo v sodelovanju s Facebookom predstavili namensko tipko Facebook, ki izboljšuje uporabniško izkušnjo teh uporabnikov.«

Nova Nokia Asha 205 uporabnikom omogoča enostaven dostop do aplikacije Facebook for Every Phone in preprosto uporabo klepeta, ene najbolj priljubljenih funkcij na družbenem omrežju Facebook. Uporabniki bodo z aplikacijo Facebook for Every Phone lahko:

• Videli, kdo od njihovih prijateljev je dostopen za klepet, in takoj začeli pogovor z njim.
• Hitro začeli pisanje sporočila in skupinske klepete.
• Kjer koli in ne glede na to, kakšen mobilni telefon imajo, hitro navezali stik z ljudmi, ki jih poznajo.

Uporabniki telefona Nokia Asha 205 bodo lahko preprosto uporabljali tudi druge funkcije družbenega omrežja Facebook, na primer deljenje fotografij in posodobitev statusov s svojimi prijatelji, in bili tako z enim dotikom povezani z ljudmi okrog sebe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki