marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Facebook in Nokia sodelujeta pri izboljševanju povezljivosti na poti


28.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Facebook in Nokia sta skupaj predstavila novost, inovativno vgrajeno tipko za neposredno dostopanje do družbenega omrežja Facebook na novi napravi Nokia Asha 205. Nokia Asha 205 je prvi telefon Nokia z namensko tipko Facebook, ki je ustvarjena za uporabnike z željo po hitrem dostopanju do priljubljenih možnosti družbenega omrežja Facebook.

»Ljudje po vsem svetu uporabljajo storitev Facebook Mobile za povezovanje in deljenje vsebin s svojimi prijatelji,« je dejal Javier Olivan, vodja za področji rasti in vključevanja ter mobilno področje pri Facebooku. »Osredotočamo se na ponujanje najboljše možne izkušnje uporabe Facebooka kar največ ljudem. Partnerstvo z Nokio tako popolnoma dopolnjuje našo strategijo ponujanja bogate uporabniške izkušnje pri povezovanju s prijatelji ljudem po vsem svetu.«

»Mladi po vsem svetu Facebook vse pogosteje uporabljajo za druženje, ohranjanje stikov s prijatelji in navezovanje novih prijateljstev. S predstavitvijo Nokie Asha 205 se odzivamo na te naraščajoče potrebe in mladim uporabnikom dajemo edinstveno možnost za dostopanje do Facebooka na poti,« je rekel Timo Toikkanen, izvršni podpredsednik Nokie za področje mobilnih telefonov. »Opazili smo, da je veliko uporabnikov naprav Nokia Asha izjemno družabnih. Zato smo ponosni, da smo v sodelovanju s Facebookom predstavili namensko tipko Facebook, ki izboljšuje uporabniško izkušnjo teh uporabnikov.«

Nova Nokia Asha 205 uporabnikom omogoča enostaven dostop do aplikacije Facebook for Every Phone in preprosto uporabo klepeta, ene najbolj priljubljenih funkcij na družbenem omrežju Facebook. Uporabniki bodo z aplikacijo Facebook for Every Phone lahko:

• Videli, kdo od njihovih prijateljev je dostopen za klepet, in takoj začeli pogovor z njim.
• Hitro začeli pisanje sporočila in skupinske klepete.
• Kjer koli in ne glede na to, kakšen mobilni telefon imajo, hitro navezali stik z ljudmi, ki jih poznajo.

Uporabniki telefona Nokia Asha 205 bodo lahko preprosto uporabljali tudi druge funkcije družbenega omrežja Facebook, na primer deljenje fotografij in posodobitev statusov s svojimi prijatelji, in bili tako z enim dotikom povezani z ljudmi okrog sebe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki