marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Facebook 2.1 aplikacija za iPhone obljublja več stabilnosti


02.02.2009
Objavil: Igor Prešeren

Aplikacija Facebook je hkrati ena izmed najbollj popularnih in najbolj osovraženih aplikacij, ki jih uporabljajo lastniki iPhone. Na veliko zadovoljstvo uporabnikov z vsega sveta, bo ta aplikacija končno dobila posodobitev na različico 2.1.

Sedanja različica 2.0, je bila na začetku sprejeta zelo dobro, vendar pa so kmalu potem številni uporabniki odkrili pogosto blokiranje, ki je povzročalo veliko dela in slabe volje.

V seznamu izboljšav pri različici 2.1 je na prvem mestu tako navedeno, da bo le-ta precej bolj stabilna in se ne bo tako pogosto "sesuvala".

Več robustnosti

Obljubljajo nam tudi hitrejše čase potrebne za sinhronizacijo in pa odpravo hrošča, ki je v bes spravljal mnoge uporabnike in jih pustli pred praznim zaslonom brez kakršnih koli informacij.

Pri TechRadarju so pri testiranju nove različice Facebooka ugotovili, da je le ta precej bolj robustna v primerjavi s prejšnjo, kar pa ne namiguje da je popolnoma stabilna, kar so kmalu ugotovili. Tako je tudi ta še vedno daleč od popolnosti, saj je urejanje slik še vedno mučen postopek, pa tudi tokrat se je aplikacija sesula že po prvi minuti uporabe.

Kljub temu, pa je to vendarle korak v pravo smer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki