marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

članki

Facebook 2.1 aplikacija za iPhone obljublja več stabilnosti


02.02.2009
Objavil: Igor Prešeren

Aplikacija Facebook je hkrati ena izmed najbollj popularnih in najbolj osovraženih aplikacij, ki jih uporabljajo lastniki iPhone. Na veliko zadovoljstvo uporabnikov z vsega sveta, bo ta aplikacija končno dobila posodobitev na različico 2.1.

Sedanja različica 2.0, je bila na začetku sprejeta zelo dobro, vendar pa so kmalu potem številni uporabniki odkrili pogosto blokiranje, ki je povzročalo veliko dela in slabe volje.

V seznamu izboljšav pri različici 2.1 je na prvem mestu tako navedeno, da bo le-ta precej bolj stabilna in se ne bo tako pogosto "sesuvala".

Več robustnosti

Obljubljajo nam tudi hitrejše čase potrebne za sinhronizacijo in pa odpravo hrošča, ki je v bes spravljal mnoge uporabnike in jih pustli pred praznim zaslonom brez kakršnih koli informacij.

Pri TechRadarju so pri testiranju nove različice Facebooka ugotovili, da je le ta precej bolj robustna v primerjavi s prejšnjo, kar pa ne namiguje da je popolnoma stabilna, kar so kmalu ugotovili. Tako je tudi ta še vedno daleč od popolnosti, saj je urejanje slik še vedno mučen postopek, pa tudi tokrat se je aplikacija sesula že po prvi minuti uporabe.

Kljub temu, pa je to vendarle korak v pravo smer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki