marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

slikaApple iPhone 13 bo ohranil trenutno obliko, a bo debelejši in z manjšo zarezo
11.01.2021

Na spletu se že pojavljajo prve govorice o novi generaciji iPhonov 13. Prve informacije o novi generaciji namigujejo, da bosta dva Pro modela imela 120 Hz OLED zaslon, ki ga bo proizvajal Samsung.

slikaTudi OnePlus s fitnes zapestnico
08.01.2021

OnePlus je potrdil, da bodo v letošnjem letu predstavili lastno pametno uro. Sej pa so se pojavile nove govorice, da bodo pri podjetju poleg ure v prvečm četrtletju predstavili tudi fitnes zapestnico, s kateri želijo konkurirati izredno popularni Xiaomijevi Mi Band.

slikaNova galaksija že 14. januarja
06.01.2021

Samsung bo novo serijo Galaxy S21 predstavil prej, kot ponavadi. Nov video, ki so ga lansirali so poimenovali "A new Galaxy awaits", v pol minute pa prikažejo oblike vseh dosedanjih mobilnikov te serije.

članki

Facebook 2.1 aplikacija za iPhone obljublja več stabilnosti


02.02.2009
Objavil: Igor Prešeren

Aplikacija Facebook je hkrati ena izmed najbollj popularnih in najbolj osovraženih aplikacij, ki jih uporabljajo lastniki iPhone. Na veliko zadovoljstvo uporabnikov z vsega sveta, bo ta aplikacija končno dobila posodobitev na različico 2.1.

Sedanja različica 2.0, je bila na začetku sprejeta zelo dobro, vendar pa so kmalu potem številni uporabniki odkrili pogosto blokiranje, ki je povzročalo veliko dela in slabe volje.

V seznamu izboljšav pri različici 2.1 je na prvem mestu tako navedeno, da bo le-ta precej bolj stabilna in se ne bo tako pogosto "sesuvala".

Več robustnosti

Obljubljajo nam tudi hitrejše čase potrebne za sinhronizacijo in pa odpravo hrošča, ki je v bes spravljal mnoge uporabnike in jih pustli pred praznim zaslonom brez kakršnih koli informacij.

Pri TechRadarju so pri testiranju nove različice Facebooka ugotovili, da je le ta precej bolj robustna v primerjavi s prejšnjo, kar pa ne namiguje da je popolnoma stabilna, kar so kmalu ugotovili. Tako je tudi ta še vedno daleč od popolnosti, saj je urejanje slik še vedno mučen postopek, pa tudi tokrat se je aplikacija sesula že po prvi minuti uporabe.

Kljub temu, pa je to vendarle korak v pravo smer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki