marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Evropski iPhone


15.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Objava (verjetno lažnega in prirejenega) reklamnega oglasa, ki naj bi bil od nemškega operaterja T-Mobile, prikazuje iPhone s 16 GB spomina in podporo 3G storitvam (HSDPA in UMTS). Na oglasu se nahaja datum 12. november 20007, ki ponazarja domneven začetek prodaje.

Oglas obljublja možno hitrost prenosa 3,6 Mb na sekundo in ceno, ki bo znašala 687 ameriških dolarjev. Telefon bi lahko bil dostavljen tudi z bonom za iTunes, različnimi ponudbami za klice, neomejen prenos podatkov pa naj bi bil zanesljivo na voljo v Nemčiji.

Uporabnik si bo lahko za vsak mesec zakupil različno število minut pogovorov in SMS sporočil in sicer v vrednostih med 69 in 96 ameriškimi dolarji. Evropski operaterji, kateri bodo prodajali iPhone, uradno še niso znani, neuradno pa Financial Times označuje T-Mobile kot izbranega operaterja v Nemčiji. Seveda je vse navedene podatke potrebno jemati z rezervo, a te govorice kažejo na to, kaj uporabniki zahtevajo.

Če je to druga verzija iPhonea, bo verjetno naslednja različica Appleovega mobilnika za ameriški trg zelo podobna. Najverjetneje so vse to zgolj govorice, katere pa so nas pozitivno presenetile in zato navijamo za podobne specifikacije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki