marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Evropski iPhone


15.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Objava (verjetno lažnega in prirejenega) reklamnega oglasa, ki naj bi bil od nemškega operaterja T-Mobile, prikazuje iPhone s 16 GB spomina in podporo 3G storitvam (HSDPA in UMTS). Na oglasu se nahaja datum 12. november 20007, ki ponazarja domneven začetek prodaje.

Oglas obljublja možno hitrost prenosa 3,6 Mb na sekundo in ceno, ki bo znašala 687 ameriških dolarjev. Telefon bi lahko bil dostavljen tudi z bonom za iTunes, različnimi ponudbami za klice, neomejen prenos podatkov pa naj bi bil zanesljivo na voljo v Nemčiji.

Uporabnik si bo lahko za vsak mesec zakupil različno število minut pogovorov in SMS sporočil in sicer v vrednostih med 69 in 96 ameriškimi dolarji. Evropski operaterji, kateri bodo prodajali iPhone, uradno še niso znani, neuradno pa Financial Times označuje T-Mobile kot izbranega operaterja v Nemčiji. Seveda je vse navedene podatke potrebno jemati z rezervo, a te govorice kažejo na to, kaj uporabniki zahtevajo.

Če je to druga verzija iPhonea, bo verjetno naslednja različica Appleovega mobilnika za ameriški trg zelo podobna. Najverjetneje so vse to zgolj govorice, katere pa so nas pozitivno presenetile in zato navijamo za podobne specifikacije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki