marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei objavil poslovne rezultate v prvem polletju 2020
15.07.2020

Družba Huawei je objavila poslovne rezultate za prvo polovico leta 2020. Družba je v tem obdobju ustvarila 454 milijard juanov (57 milijard evrov) prihodkov, kar je 13,1 odstoten porast v primerjavi z enakim obdobjem preteklega leta, neto stopnja dobičkonosnosti prihodkov pa je znašala 9,2 odstotka.

slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

članki

Evropska premiera iPhonea


25.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Na novinarski konferenci, imenovani »Mum is no longer the word«, v Appleovi trgovini na ulici Regent Street v Londonu, je Steve Jobs povedal, da se bo iPhone v Evropi začel prodajati 9. novembra in sicer v Veliki Britaniji pri operaterju O2.

Prodajal se bo model z 8 GB prostora in podporo WiFi tehnologiji, kateri pa ne bo imel podpore 3G omrežju, saj naj bi ta močno skrajšala avtonomijo baterije. Podporo omrežjem tretje generacije naj bi Apple vključil v naslednji model iPhonea, ki bo izšel v letu 2008. 9. novembra pa se bo začela prodaja iPhonea, kateri bo enak modelu, ki se prodaja v ZDA, cena pa bo znašala okoli 390 evrov ob 18-mesečni vezavi k operaterju O2. Tako je cena za iPhone nekoliko višja kot v ZDA, a je obveznost do operaterja krajša za 6 mesecev.

Poleg začetka prodaje v Veliki Britaniji, se bo iPhone 9. novembra pričel prodajati tudi v Nemčiji pri operaterju T-Mobile po ceni 399 evrov ob dvoletni vezavi. Steve Jobs je na vprašanje, zakaj se niso odločili zgolj za enega ponudnika širom Evrope odgovoril: »Mislimo, da smo naredili najboljše odločitve ter izbrali najboljše operaterje na trgih, na katerih bomo prisotni«.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki