marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHonor potrdil partnerstvo z Mediatekom, Qualcommom, Intelom in AMD
27.01.2021

Honor je pred kratkim predstavil pametni telefon V40 5G in s tem označil nov začetek podjetja na samostojni poti, izven okrilja Huaweija. Po najavi je izvršni direktor George Zhao sporočil, da je njegova ekipa podpisala partnerstvo z večjimi proizvajalci čipov, med katere spadata MediaTek in Qualcomm.

slikaLG razmišlja o prodaji oddelka mobilne telefonije
25.01.2021

Že nekaj časa se na naslovnicah časnikov pojavljajo novice o nameri, da LG zapusti trg mobilnih telefonov. V igri je bilo že kar nekaj scenarijev, zadnje novice pa nakazujejo, da se LG o prodaji pogovarja z vietnamskim konglomeratom Vingroup Co.

TelekomTelekom Slovenije vzpostavil prvo mobilno gostovanje 5G
23.01.2021

Potem ko je Telekom Slovenije v lanskem letu vzpostavil prvo nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G), je odslej mobilnim naročnikom na voljo tudi prvo mobilno gostovanje 5G. Tako lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije že gostujejo v omrežju 5G avstrijskega operaterja Hutchison Drei Austria.

slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

članki

EuroBasket tudi v ponudbi Telekoma Slovenije


20.06.2013
Objavil: Dare Gliha

V pričakovanju velikega športnega dogodka EuroBasket 2013 je Telekom Slovenije pripravil prav posebno ponudbo. Naročniški paket Eurobasket prinaša neomejene klice in sporočila SMS/MMS ter določeno količino prenosa podatkov.

Ta znaša 200 MB, v promocijskem obdobju od 20. junija do 30. septembra letos pa kar 1 GB. Paket združuje mobilno in širokopasovno ponudbo, saj je na voljo novim in obstoječim naročnikom storitev Mobitel in SiOL. Naročniško razmerje za Paket Eurobasket lahko sklenejo fizične osebe, in sicer v času promocijskega obdobja, nato pa velja do preklica.

Telekom Slovenije v pripravah na težko pričakovani športni dogodek EuroBasket 2013 predstavlja poseben naročniški paket, s katerim uvaja nov koncept v svoji ponudbi. Paket Eurobasket namreč vključuje neomejeno uporabo izbranih storitev. In sicer uporabnikom prinaša neomejene klice, neomejena sporočila SMS in MMS, poslana v domačem omrežju, ter 200 MB, v promocijskem obdobju od 20. junija do 30. septembra pa kar 1 GB prenosa podatkov. Vezava z nakupom mobilnega telefona po akcijski ceni ni pogoj za sklenitev naročniškega razmerja.

Mesečna naročnina Paketa Eurobasket znaša za naročnika storitev Mobitel 27 evrov, medtem ko so novi ali obstoječi naročniki storitev SiOL upravičeni do nižje mesečne naročnine, tj. 21 evrov, vendar pod pogojem, da uporabljajo Skupni račun (pomembno je namreč, da gre za istega naročnika storitev SiOL in Mobitel). V primeru prekinitve SiOL-storitve in/ali Skupnega računa se naročniku za paket Eurobasket zaračuna polna mesečna naročnina 27 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki