marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

EuroBasket tudi v ponudbi Telekoma Slovenije


20.06.2013
Objavil: Dare Gliha

V pričakovanju velikega športnega dogodka EuroBasket 2013 je Telekom Slovenije pripravil prav posebno ponudbo. Naročniški paket Eurobasket prinaša neomejene klice in sporočila SMS/MMS ter določeno količino prenosa podatkov.

Ta znaša 200 MB, v promocijskem obdobju od 20. junija do 30. septembra letos pa kar 1 GB. Paket združuje mobilno in širokopasovno ponudbo, saj je na voljo novim in obstoječim naročnikom storitev Mobitel in SiOL. Naročniško razmerje za Paket Eurobasket lahko sklenejo fizične osebe, in sicer v času promocijskega obdobja, nato pa velja do preklica.

Telekom Slovenije v pripravah na težko pričakovani športni dogodek EuroBasket 2013 predstavlja poseben naročniški paket, s katerim uvaja nov koncept v svoji ponudbi. Paket Eurobasket namreč vključuje neomejeno uporabo izbranih storitev. In sicer uporabnikom prinaša neomejene klice, neomejena sporočila SMS in MMS, poslana v domačem omrežju, ter 200 MB, v promocijskem obdobju od 20. junija do 30. septembra pa kar 1 GB prenosa podatkov. Vezava z nakupom mobilnega telefona po akcijski ceni ni pogoj za sklenitev naročniškega razmerja.

Mesečna naročnina Paketa Eurobasket znaša za naročnika storitev Mobitel 27 evrov, medtem ko so novi ali obstoječi naročniki storitev SiOL upravičeni do nižje mesečne naročnine, tj. 21 evrov, vendar pod pogojem, da uporabljajo Skupni račun (pomembno je namreč, da gre za istega naročnika storitev SiOL in Mobitel). V primeru prekinitve SiOL-storitve in/ali Skupnega računa se naročniku za paket Eurobasket zaračuna polna mesečna naročnina 27 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki