marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Ericsson sklenil pogodbo za EDGE


Ericsson

11.09.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Ericsson je bil nagrajen s pogodbo belgijskega operaterja BASE za nadgradnjo obstoječega omrežja s tehnologijo EDGE. Pogodba je težka okoli 37 milijonov ameriških dolarjev in bo nudila pokritost po državi od prihodnjega poletja naprej.

Ericsson bo edini opremljevalec nadgradenj operaterja BASE Mobile GSM network z EDGE tehnologijo.

Po dogovoru bo Ericsson dobavil vso strojno opremo, programsko opremo in vso ostalo opremo, kot naprimer implementacije, menedžment projekta, podpora, testiranje in uvajanje osebja.

Jef Keustermans, predsednik Ericssona v severni Evropi: "Smo zelo zadovoljni, da se je operater BASE odločil za Ericsson. Ta tehnologija, ki bo podpirala EDGE omogoča operaterju še trdnejši položaj v Belgiji."

Thorsten Dirks, BASE: "Naša odločitev za tehnologijo EDGE prinaša dodatne kapacitete podatkovni komunikaciji in dovoljuje našim uporabnikom prijaznejši dostop novemu, visoko naprednemu širokopasovnemu omrežju po vsej deželi."

S to pogodbo bo operater BASE lahko takoj ponudil pokritost po državi. V začetku leta so objavili tudi, da bojo izvedli EDGE kot del storitev Belgijskim uporabnikom.

fotografije
Ericsson
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki