marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

E-pošta še vedno prevladuje v brezžičnih napravah


27.10.2007
Objavil: Matjaž Kirn

Glede na raziskave angleške firme Freeform Dynamics, mobilnega operaterja Orange in časopisa The Register, e-pošta še vedno prevladuje na brezžičnih napravah in to se naj ne bi spremenilo vsaj še naslednji dve leti.

Skoraj petdeset odstotkov anketiranih je potrdilo, da je e-pošta najbolj pomembna prenosna aplikacija. Sledi ji SMS, nato CRM in ERP, orodja za prenos med napravami in komunikacija v realnem času preko osebnih računalnikov.

Ugotovljeno je tudi, da je med vodilnimi na področju prenosne e-poštne aplikacije še vedno Blackberry platforma, ki prednjači pred prenosnim orodjem vstavljenim v Microsoft Exchange. Približno 27 odstotkov anketiranih uporablja Blackberry Enterprise Server, skoraj 10 odstotkov uporablja Blackberry Internet Service, 25 odstotkov pa uporablja izvirna orodja Exchange.

Večina teh možnosti, po poročanju, zelo ustreza manjšim podjetjem. Mobilni operaterji so prilagodili prenosne dostopne možnosti za gostujoče e-poštne storitve, tako da ustrezajo manjšim podjetjem. To omogoča kateri koli organizaciji nadaljno uporabo prenosne e-pošte, neglede na njeno velikost in zahteve.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki