marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Eleganten vstop v novo leto z novimi izdajami pametne ure Samsung Gear S2


07.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil dve novi, izredno elegantni izdaji ure Gear S2 classic: ohišje prve je narejeno iz 18-karatnega rožnatega zlata, ohišje druge pa iz platine. Novi izdaji klasičnega modela pametne ure Samsung Gear S2 tako ponujata še več možnosti za izražanje in prilagajanje uporabnikovega stila s poudarkom na njeni krožni obliki in napredni funkcionalnosti.

»V letu 2015 smo s pametno uro Samsung Gear S2 postavili nov standard v kategoriji pametnih ur. Presegli smo vse meje in predstavili eno najbolj naprednih nosljivih naprav Samsung do zdaj,« je dejal Younghee Lee, izvršni podpredsednik globalnega trženja v diviziji za mobilne komunikacije v podjetju Samsung Electronics. »V letu 2016 bomo še naprej premikali meje in višali standarde, da bomo lahko ponujali izdelke, ki si jih naši uporabniki najbolj želijo.«

Uspešni predstavitvi ure Gear S2 v 2015 je sledilo sodelovanje z različnimi partnerji, saj si Samsung prizadeva, da bi uporabnikom zagotovil še več udobja in razširjene zmogljivosti. Med najbolj priljubljenimi aplikacijami sta aplikaciji CNN in Bloomberg za Gear S2. Priljubljeni so tudi različni dizajni številčnice in priročne aplikacije, kot so eBay, ESPN, Uber in Voxer.

Da pa bi bila uporabniška izkušnja ure Gear S2 še bolj osebna in prilagojena uporabniku, je Samsung dopolnil tudi linijo paščkov za ure in dizajn številčnic. Pri ustvarjanju vrhunskih novih paščkov so sodelovali z ekskluzivnimi oblikovalci, kot je npr. Colombo in predstavili več zabavnih in ustvarjalnih številčnice, npr. take s podobami likov Peanuts in deli umetnikov, kot so Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville in Burton Morris.

Novi izdaji klasičnega modela ure Samsung Gear S2 classic z ohišjem iz 18-karatnega rožnatega zlata z usnjenim paščkom v barvi slonovine ter ohišja iz platine s črnim usnjenim paščkom bosta na voljo od februarja 2016 dalje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki