marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Eksplozija AMOLED zaslonov


02.06.2010
Objavil: Mitja Zupančič

Vse večja priljubljenost pametnih mobilnikov pomeni za južno korejski Samsung odličen posel. Potrebe po zaslonih z AMOLED tehnologijo vse bolj naraščajo, do leta 2015 naj bi jih proizvedli kar 600 milijonov.

Pri Samsungu so predkratkim objavili novico o investiciji v proizvodno linijo OLED zaslonov, sedaj so nam to odločitev tudi pojasnili. Po besedah podpredsednika marketina Lee Woo-jonga je povpraševanje večje od ponudbe:

"Potrebe po visokozmogljivih zaslonih so vse višje in bojim se, da nam do naslednjega leta, kljub sedemkratnemu povečanju kapacitete ne bo uspelo zadovoljiti vseh naših strank," je dejal Lee za Reuters Global Technology.

"Ogromna rast pametnih telefonov pomeni tudi veliko povpraševanja na AMOLED tržišču. Pričakujemo 30kratno povečanje in nekje 600 milijonov enot do leta 2015. Pošiljke mobilnih naprav bodo do takrat zrastle na nekje 2,6 milijarde enot." je dodal Lee in pripomnil: "Pozdravljamo konkurenco in industrija za rast trga potrebuje več glavnih igralcev. Segmenti se bodo še porazdrobili na ostale naprave, kot so tablični računalniki in televizijski sprejemniki."

Samsungova produkcija drage tehnologije AMOLED pa se očitno spreminja v zelo dober (beri: profiten) posel.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki