marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Ekskluzivni paket bigbob zopet na voljo


22.06.2012
Objavil: Dare Gliha

Zaradi izrednega prodajnega uspeha v mesecu marcu ter izjemnega povpraševanja uporabnikov, bob z današnjim dnem v ponudbo ponovno vključuje ekskluzivni paket bigbob. Še vedno gre za daleč najugodnejšo ponudbo na slovenskem trgu, saj vključuje 1.000 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja in 1.000 sporočil SMS za le 9,90 EUR na mesec.

Znižane pa so tudi cene prenosa podatkov, tako da bodo po novem bob uporabniki za 1 GB prenešenih podatkov odšteli zgolj 5 EUR na mesec, kar je trenutno najnižja cena za zakup 1 GB prenosa podatkov v Sloveniji. Ekskluzivna ponudba je tudi tokrat časovno omejena in traja do 31. julija 2012.

»Z bobom uporabniki mobilne telefonije komunicirajo brez vezave in najceneje v Sloveniji. Uporabnik namreč že za 9,90 EUR na mesec prejme tolikšne količine minut pogovorov in SMS sporočil, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne uporabnike. Če k temu prištejemo še 1 GB prenosa podatkov za 5 EUR na mesec, res lahko govorimo o paketu, ki je na slovenskem trgu nekaj enkratnega. Vesel sem, da so prednosti bob-a spoznali tudi slovenski kupci, ki so v manj kot desetih mesecih od uvedbe na našem trgu ustvarili najhitreje rastočo mobilno skupnost v Sloveniji,« je dejal Žiga Doberlet, vodja skupine bob v Sloveniji.

»Nov način sklepanja naročniških razmerij, da uporabnik na bobovem prodajnem mestu kupi paket, ga takoj začne uporabljati in potem doma v miru izpolni podatke za izdajanje računov, je bil res dobro sprejet. S kampanjo bigbob smo imeli zelo dobre rezultate, zato smo se zaradi izjemnega povpraševanja odločili, da ga s časovno omejeno ponudbo vrnemo v prodajo. Pri tem pa smo poskrbeli, da je mobilni internet še bolj dostopen, saj smo znižali ceno podatkovne opcije bob,« dodaja Doberlet.

bigbob je omejena ponudba in traja do 31. 7. 2012.

Paketi bob so trenutno na voljo v spletni trgovini na www.bob.si in na več kot 1077 prodajnih mestih: Petrol, OMV, Pošta Slovenije, Big Bang, Harvey Norman, Interspar, E’Leclerc, trafike TriDva, Delo prodaja, Nama, M-tehnika, Stik Trbovlje, Pak in Tele-mobiltel.

Obstoječi bob naročniki lahko enostavno s klicem na številko 090 068 068 (cena klica 1 EUR/minuto) in brez dodatnih stroškov zamenjajo svoj trenutni paket s paketom bigbob.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki